Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza & Pasta Club Oriental Futbol y Amistad
Gambas e kutas Tactiek 424
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten adequate
solid Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec geeft een lange en hoge pass. Dembele kan de bal niet met de borst controleren. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz schiet op doel. Capetinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dodô kopt de bal weg. Budka probeert de bal aan de voet te houden. Zoidl rent richting de bal. Zoidl draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Daar is Valença, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wroński rent richting de bal. Rabanete maakt een afschuwelijke overtreding. Rabanete is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Stachnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Kordana de bal. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Simplício rent richting de bal. Simplício draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal in één keer door. Simplício rent richting de bal. Simplício haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dodô onderschept slim de pass. Dodô geeft een lange en hoge pass. Budka kopt de bal weg. Zoidl is nu in balbezit. Zoidl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 54%, Club Oriental Futbol y Amistad 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizza & Pasta - Club Oriental Futbol y Amistad 0:0

52e minuut.
Junik passt de bal met de wreef. Kordana rent richting de bal. Kordana geeft een lange en hoge pass. Buk is nu in balbezit. Buk draait met de bal, schiet en ... Capetinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Valença rent richting de bal. Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Kordana probeert naar een medespeler te passen. Buk is nu in balbezit. Buk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Capetinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Club Oriental Futbol y Amistad 1:0

74e minuut.
Budka kopt de bal weg. Dodô is nu in balbezit. Laskowiec rent richting de bal. Dodô verovert de bal door een tackle van achteren. Dodô schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 51%, Club Oriental Futbol y Amistad 49%.
Pizza & Pasta - Club Oriental Futbol y Amistad 1:0