Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Moose Power Grêmio-FBPA
334 Tactiek 5def
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 35
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Johnston verovert de bal door een tackle van achteren. Johnston passt de bal met de wreef. Cholakov rent richting de bal. Cholakov schiet op doel. Cavalcanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gençbaş met een sublieme pass. Carrario rent richting de bal. Carrario geeft een hoge lob. Icart rent richting de bal. Icart schiet op doel. Cavalcanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina passt de bal met de wreef. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Chemin verovert de bal door een tackle van achteren. Chemin geeft een lange en hoge pass. Casserly rent richting de bal. Casserly draait met de bal, schiet en ... Cavalcanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Cholakov passt de bal in één keer door. Casserly is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaz. Casserly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cholakov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 1:0

18e minuut.
Skorupa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chatzaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzaras speelt de bal door. Icart heeft problemen om de bal te vangen. Icart schiet op doel. Cavalcanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Skorupa passt de bal zonder na te denken. Chemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chemin geeft een hoge lob. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart haalt uit met een fantastische trap. Cavalcanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casserly is nu in balbezit. Casserly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 2:0

29e minuut.
Collina is nu in balbezit. Collina passt de bal in één keer door. Cholakov probeert naar een medespeler te passen. Icart rent richting de bal. Icart draait met de bal, schiet en ... Cavalcanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cholakov neemt de hoekschop. Casserly kopt de bal weg. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Manguaça is nu in balbezit. Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras speelt de bal door. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Carrario is nu in balbezit. Carrario geeft een lange en hoge pass. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 3:0

40e minuut.
Collina geeft een hoge lob. Chatzaras rent richting de bal. Met opzet legt Manguaça zijn tegenspeler op de grond. Manguaça krijgt een gele kaart. Chatzaras raakt geblesseerd tijdens het duel. Skorupa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Icart maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 43%, Grêmio-FBPA 57%.
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 3:0

47e minuut.
Gençbaş onderschept slim de pass. Avelar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnston. Johnston krijgt een gele kaart. Avelar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Avelar kan niet meer verder spelen. Fass komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras passt de bal in één keer door. Manguaça verovert de bal door een tackle van achteren. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Icart is nu in balbezit. Icart passt de bal in één keer door. Cholakov is nu in balbezit. Cholakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fass met de inworp. Cholakov met een sublieme pass. Icart rent richting de bal. Icart haalt uit met een fantastische trap. Cavalcanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 4:0

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Dodô de bal onder controle te krijgen. Skorupa geeft een lange en hoge pass. Icart is nu in balbezit. Icart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 5:0

69e minuut.
Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras geeft een hoge lob. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly haalt uit met een fantastische trap. Cavalcanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 6:0

77e minuut.
Fass rent richting de bal. Fass met een sublieme pass. Gençbaş geeft de bal voor. Cholakov rent richting de bal. Cholakov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Icart is nu in balbezit. Icart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 7:0

82e minuut.
Collina rent richting de bal. Collina passt de bal zonder na te denken. Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras geeft een hoge lob. Casserly springt en kopt de bal. Cavalcanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Johnston heeft problemen om de bal te vangen. Vaz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Garotinho de bal onder controle te krijgen. Icart is nu in balbezit. Icart draait met de bal, schiet en ... Cavalcanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casserly rent richting de bal. Casserly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 8:0

90e minuut.
Pikachu speelt de bal door. Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly onderschept slim de pass. Icart is nu in balbezit. Icart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casserly rent richting de bal. Casserly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 43%, Grêmio-FBPA 57%.
Team Moose Power - Grêmio-FBPA 9:0