Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio-FBPA Pizza & Pasta
5def Tactiek Gambas e kutas
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten solid
good Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Suzano de bal. Suzano geeft een lange en hoge pass. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cavalcanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Pizza & Pasta 0:1

11e minuut.
Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz passt de bal in één keer door. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Junik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacholski speelt de bal door. Fijarczyk speelt de bal door. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Cavalcanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Suzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suzano geeft een lange en hoge pass. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho onderschept slim de pass. Garotinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dida is nu in balbezit. Dida probeert naar een medespeler te passen. Gładysiewicz rent richting de bal. Gładysiewicz draait met de bal, schiet en ... Cavalcanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Pizza & Pasta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 33%, Pizza & Pasta 67%.
Grêmio-FBPA - Pizza & Pasta 0:2

63e minuut.
Klungelig pakt Garotinho de bal. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec passt de bal zonder na te denken. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ... Cavalcanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dida geeft een hoge lob. Suzano is nu in balbezit. Suzano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petardo de bal. Petardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fijarczyk passt de bal in één keer door. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Junik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Junik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 39%, Pizza & Pasta 61%.
Grêmio-FBPA - Pizza & Pasta 0:2