Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Team Moose Power
Toque y me voy Tactiek 334
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
37.9 gemiddelde waardering 56.4
redelijk Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Gençbaş geeft een hoge lob. Icart rent richting de bal. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov geeft de bal voor. Casserly maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Team Moose Power 0:1

29e minuut.
Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina verovert de bal door een tackle van achteren. Collina passt de bal zonder na te denken. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart draait met de bal, schiet en ... Capetinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Team Moose Power 0:2

35e minuut.
Dembele onderschept slim de pass. Dembele geeft een lange en hoge pass. Daar is Johnston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnston geeft een hoge lob. Casserly krijgt zijn hoofd ertegen. Capetinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Icart stond buitenspel. Capetinha neemt vlug de vrije trap. Collina kopt de bal weg. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart schiet op doel. Capetinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gençbaş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chatzaras kopt de bal weg. Tobí met een sublieme pass. Casserly is nu in balbezit. Casserly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 74%, Team Moose Power 26%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Team Moose Power 0:2

48e minuut.
Chatzaras geeft de bal voor. Dembele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov onderschept slim de pass. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Collina passt de bal met de wreef. Ciechacki is nu in balbezit. Chatzaras onderschept slim de pass. Chatzaras geeft de bal voor. Casserly maakt een snoekduik en kopt de bal. Capetinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras speelt de bal door. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly schiet op doel. Capetinha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Collina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cholakov de bal. Cholakov passt de bal zonder na te denken. Casserly is nu in balbezit. Casserly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Team Moose Power 0:3

56e minuut.
Kanar probeert naar een medespeler te passen. Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras passt de bal in één keer door. Casserly rent richting de bal. Casserly schiet op doel. Capetinha bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cholakov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Icart springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Team Moose Power 0:4

70e minuut.
Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov passt de bal zonder na te denken. Tobí rent richting de bal. Casserly onderschept slim de pass. Casserly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pedregosa is nu in balbezit. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar geeft een hoge lob. Casserly rent richting de bal. Casserly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Kanar met een sublieme pass. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras geeft een hoge lob. Icart springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Johnston passt de bal zonder na te denken. Icart is nu in balbezit. Icart passt de bal zonder na te denken. Casserly is nu in balbezit. Casserly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Icart rent richting de bal. Icart draait met de bal, schiet en ... Capetinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 73%, Team Moose Power 27%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Team Moose Power 0:4