Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolívar Fúria Roja Guabirá
1 Tactiek Tunda
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 46.3
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Iquiapaza kopt de bal weg. Villarroel rent richting de bal. Yeneralp verovert de bal door een tackle van achteren. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Fúria Roja Guabirá 0:1

14e minuut.
Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopilato onderschept slim de pass. Lopilato passt de bal zonder na te denken. Yeneralp rent richting de bal. Yeneralp schiet op doel. Peñafiel bokst de bal weg.

16e minuut.
Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez onderschept slim de pass. Chavez passt de bal in één keer door. Yeneralp rent richting de bal. Yeneralp schiet op doel. Peñafiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peñafiel probeert naar een medespeler te passen. Iquiapaza kopt de bal weg. Yeneralp heeft problemen om de bal te vangen. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Villarroel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trump met de inworp. Chavez is nu in balbezit. Chavez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Reynaga kopt de bal weg. Geranski rent richting de bal. Geranski geeft de bal voor. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ... Peñafiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Trump kopt de bal weg. Montero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iquiapaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie geeft de bal voor. Piña bokst de bal weg.

32e minuut.
Inworp. Maita komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Saldías geeft de bal voor. Ligota kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Saldías de bal onder controle te krijgen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Alanoca komt het veld opgelopen. Huamán komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lopilato passt de bal met de wreef. Alanoca is nu in balbezit. Sanka maakt een afschuwelijke overtreding. Sanka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Alanoca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alanoca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ligota de bal. Maita bereikt de bal nog maar net als eerste. Maita draait met de bal, schiet en ... Peñafiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lopilato onderschept slim de pass. Lopilato geeft de bal voor. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez schiet op doel. Peñafiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Fúria Roja Guabirá 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 62%, Fúria Roja Guabirá 38%.
Bolívar - Fúria Roja Guabirá 0:2

47e minuut.
Daar is Chavez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero geeft een lange en hoge pass. Villavicencio kopt de bal weg. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Borsari is nu in balbezit. Borsari geeft de bal voor. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero geeft de bal voor. Selich rent richting de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Fúria Roja Guabirá 1:2

77e minuut.
Maita is nu in balbezit. Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lopilato met een snel genomen vrije trap. Chavez is nu in balbezit. Chavez haalt uit met een fantastische trap. Peñafiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Fúria Roja Guabirá 1:3

78e minuut.
Maita bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel is nu in balbezit. Chavez is nu in balbezit. Maita is nu in balbezit. Maita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Saldías geeft de bal voor. Inworp. Borsari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Borsari rent richting de bal. Lopilato verovert de bal door een tackle van achteren. Lopilato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kirop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirop draait met de bal, schiet en ... Peñafiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Fúria Roja Guabirá 1:4

89e minuut.
Lopilato rent richting de bal. Ligota verovert de bal door een tackle van achteren. Ligota geeft de bal voor. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 61%, Fúria Roja Guabirá 39%.
Bolívar - Fúria Roja Guabirá 1:4