Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fúria Roja Guabirá Spαя†αиS F.C.
Kutinho Tactiek Sцrprĭsє
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
61.8 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


39e minuut.
Narynbaev met de inworp. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek begaat een overtreding. Soza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soza wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Moreiras met een snelle inworp. Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soza. Soza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria Roja Guabirá 50%, Spαя†αиS F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:0

46e minuut.
Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Barahona kopt de bal weg. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Krogsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballone onderschept slim de pass. Krogsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård geeft een lange en hoge pass. Redondo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Geranski onderschept slim de pass. Sulayman rent richting de bal. Geranski onderschept slim de pass. Geranski haalt uit met een fantastische trap. Temesvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Geranski probeert naar een medespeler te passen. Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård geeft de bal voor. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ficek rent richting de bal. Han-Kon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ficek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ficek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. Temesvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Krogsgård met de inworp. Geranski speelt de bal door. Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård geeft een hoge lob. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Redondo de bal. Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fúria Roja Guabirá 30%, Spαя†αиS F.C. 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fúria Roja Guabirá - Spαя†αиS F.C. 0:0