Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolívar Real Camba
1 Tactiek Tac.M1.1
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.1 gemiddelde waardering 41.9
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Barsan geeft een hoge lob. Kićko kopt de bal weg. Klungelig pakt Leaños de bal. Romanek rent richting de bal. Romanek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Borsari rent richting de bal. Borsari met een sublieme pass. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Villavicencio rent richting de bal. Sapanatar onderschept slim de pass. Ugarteche rent richting de bal. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bellido verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido passt de bal met de wreef. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Dierickx probeert naar een medespeler te passen. Puszkin probeert naar een medespeler te passen. Durán speelt de bal door. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Villarroel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sapanatar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Leaños maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Herrera rent richting de bal. Herrera met een sublieme pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Durán neemt vlug de vrije trap. Herrera kopt de bal weg. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa speelt de bal door. Kićko is nu in balbezit. Kićko draait met de bal, schiet en ... Villarroel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Real Camba 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 33%, Real Camba 67%.
Bolívar - Real Camba 0:1

56e minuut.
Dierickx is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Sawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sawa krijgt een gele kaart. Herrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herrera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolívar - Real Camba 1:1

61e minuut.
Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin geeft een hoge lob. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ... Villarroel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Real Camba 1:2

68e minuut.
Sapanatar met de inworp. Daar is Puszkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puszkin passt de bal zonder na te denken. Romanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanek haalt uit met een fantastische trap. Villarroel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ugarteche rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg.

79e minuut.
Montero onderschept slim de pass. Montero met een sublieme pass. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolívar - Real Camba 2:2

85e minuut.
Puszkin rent richting de bal. Puszkin passt de bal in één keer door. Kićko rent richting de bal. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Villarroel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Real Camba 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 36%, Real Camba 64%.
Bolívar - Real Camba 2:3