Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Camba Fúria Roja Guabirá
Tac.M1.1 Tactiek Kutinho
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 64.7
matig Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Puszkin passt de bal zonder na te denken. Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Sawa is nu in balbezit. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Yeneralp kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal met de wreef. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp schiet op doel. Dunđerović bokst de bal weg.

13e minuut.
Krogsgård passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal met de wreef. Yeneralp rent richting de bal. Yeneralp schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Salles met de inworp. Ludueña met een sublieme pass. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Dunđerović trapt de bal weg van het doel. Salles kopt de bal weg. Trump met een sublieme pass. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ... Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Ficek is nu in balbezit. Ficek passt de bal in één keer door. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Barsan verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez onderschept slim de pass. Gómez passt de bal zonder na te denken. Krogsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård geeft een hoge lob. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:1

32e minuut.
Sawa is nu in balbezit. Sawa geeft de bal voor. Gómez kopt de bal weg. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:2

34e minuut.
Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez passt de bal zonder na te denken. Yeneralp rent richting de bal. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:3

39e minuut.
Gómez rent richting de bal. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp speelt de bal door. Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Yeneralp rent richting de bal. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Dunđerović trapt de bal weg. Ficek kopt de bal weg. Yeneralp heeft problemen om de bal te vangen. Yeneralp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Camba 80%, Fúria Roja Guabirá 20%.
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:3

48e minuut.
Yeneralp kopt de bal weg. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek passt de bal met de wreef. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ficek speelt de bal door. Armero heeft problemen om de bal te vangen. Trump met een sublieme pass. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:4

55e minuut.
Yeneralp heeft problemen om de bal te vangen. Barsan onderschept slim de pass. Gómez onderschept slim de pass. Gómez draait met de bal, schiet en ... Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:5

72e minuut.
Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Romanek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romanek krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez rent richting de bal. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:6

82e minuut.
Klungelig pakt Kornek de bal. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona passt de bal met de wreef. Puszkin rent richting de bal. Puszkin haalt uit met een fantastische trap. Mâţea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ficek probeert naar een medespeler te passen. Trump bereikt de bal nog maar net als eerste. Trump passt de bal met de wreef. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Camba 82%, Fúria Roja Guabirá 18%.
Real Camba - Fúria Roja Guabirá 0:6