Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spαя†αиS F.C. Bolívar
Sцrprĭsє Tactiek 1
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Narynbaev speelt de bal door. Soza rent richting de bal. Soza geeft een hoge lob. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Claros verovert de bal door een tackle van achteren. Claros geeft de bal voor. Jee-Kwoon kopt de bal weg. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Magnelli probeert naar een medespeler te passen. Bellido speelt de bal door. Sanka probeert de bal aan de voet te houden. Jee-Kwoon onderschept slim de pass. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Villarroel bokst de bal weg.

25e minuut.
Magnelli met een sublieme pass. Claros is nu in balbezit. Claros geeft een hoge lob. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin schiet op doel. Villarroel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Han-Kon de bal. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - Bolívar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 48%, Bolívar 52%.
Spαя†αиS F.C. - Bolívar 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Durán de bal. Muguertegui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wang-Lin. Wang-Lin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon geeft een hoge lob. Wang-Lin kopt de bal weg. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Claros met een sublieme pass. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov geeft een lange en hoge pass. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Villarroel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Claros geeft een hoge lob. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon schiet op doel. Villarroel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - Bolívar 2:0

75e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio passt de bal met de wreef. Borsari is nu in balbezit. Borsari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bellido passt de bal met de wreef. Manasuk speelt de bal door. Leaños kopt de bal weg. Klungelig pakt Jee-Kwoon de bal. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Villarroel bokst de bal weg.

80e minuut.
Jee-Kwoon is nu in balbezit. Soza is nu in balbezit. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - Bolívar 3:0

84e minuut.
Soza kan de bal niet met de borst controleren. Soza geeft een hoge lob. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - Bolívar 4:0

88e minuut.
Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin geeft de bal voor. Durán kan de bal niet met de borst controleren. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 42%, Bolívar 58%.
Spαя†αиS F.C. - Bolívar 4:0