Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 13:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Cymru Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9386
Cymru New Zealand
Piscu Tactiek AD
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67.6 gemiddelde waardering 75.5
excellent Schieten incredible
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Isaac passt de bal in één keer door. Viertal geeft de bal voor. Knight rent richting de bal. Knight geeft een hoge lob. Zoricich krijgt zijn hoofd ertegen. Symonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Davidson kopt de bal weg. Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft de bal voor. Isaac kopt de bal weg. Symonds bokst de bal weg.

18e minuut.
Davidson passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal met de wreef. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Knight is nu in balbezit. Knight probeert naar een medespeler te passen. Davidson is nu in balbezit. Davidson geeft een hoge lob. Zoricich maakt een snoekduik en kopt de bal. Symonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms verovert de bal door een tackle van achteren. Rennell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rennell krijgt een gele kaart. Timms raakt geblesseerd tijdens het duel. French komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft een hoge lob. Isaac kopt de bal weg. Davidson geeft een hoge lob. Zoricich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Viertal geeft de bal voor. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich geeft de bal voor. Vlahos springt en kopt de bal. Symonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - New Zealand 0:1

35e minuut.
Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms passt de bal met de wreef. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru - New Zealand 1:1

42e minuut.
French rent richting de bal. French passt de bal met de wreef. Timms rent richting de bal. Timms haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - New Zealand 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 57%, New Zealand 43%.
Cymru - New Zealand 2:1

47e minuut.
Vlahos kopt de bal weg. Knight rent richting de bal. Knight geeft een lange en hoge pass. Zoricich krijgt zijn hoofd ertegen. Symonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru - New Zealand 2:2

51e minuut.
Dodson geeft de bal voor. Klungelig pakt Tobin de bal. Reeves is nu in balbezit. Reeves geeft de bal voor. Vlahos springt en kopt de bal. Symonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dodson passt de bal in één keer door. Reeves geeft een hoge lob. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Symonds maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - New Zealand 2:3

61e minuut.
Reeves rent richting de bal. French begaat een overtreding. Reeves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reeves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vlahos controleert de bal met de borst. Armstrong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlahos raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlahos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - New Zealand 2:4

62e minuut.
French geeft de bal voor. Oster is nu in balbezit. Vettori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. French neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Davidson geeft de bal voor. Vlahos rent richting de bal. Mash legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mash krijgt een gele kaart. Vlahos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zoricich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Symonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - New Zealand 2:5

78e minuut.
Doeltrap. Gabb komt het veld opgelopen. Clements komt het veld opgelopen. Pembridge komt het veld opgelopen. Hames komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Knight met een sublieme pass. Vlahos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knight geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vlahos springt en kopt de bal. Symonds bokst de bal weg. Zoricich springt en kopt de bal. Symonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - New Zealand 2:6

80e minuut.
Drake komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Reeves passt de bal met de wreef. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal met de wreef. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 60%, New Zealand 40%.
Cymru - New Zealand 2:6