Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sakartvelo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4630
Sakartvelo Honduras
verona Tactiek Honduras 2
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 61.6
average Schieten incredible
good Passen formidable
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Chkareuli passt de bal in één keer door. Kacharava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacharava met een sublieme pass. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron haalt uit met een fantastische trap. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Lean passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cerrato de bal. Cerrato probeert naar een medespeler te passen. Umaña geeft een hoge lob. Vargas springt en kopt de bal. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Cerrato rent richting de bal. Cerrato heeft problemen om de bal te vangen. Cerrato passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:1

11e minuut.
Cantón met de inworp. Umaña rent richting de bal. Maghalashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maghalashvili krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cerrato passt de bal in één keer door. Daar is Umaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umaña geeft de bal voor. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Umaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umaña met een sublieme pass. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato geeft een lange en hoge pass. Vargas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kacharava trapt de bal weg. Cantón kopt de bal weg. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ... Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

18e minuut.
Cerrato geeft een lange en hoge pass. Giron kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:2

19e minuut.
Umaña met een sublieme pass. Klungelig pakt Cerrato de bal. Cerrato passt de bal zonder na te denken. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Vargas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tumanishvili. Vargas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umaña met een snel genomen vrije trap. Vargas springt en kopt de bal. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal in één keer door. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:3

26e minuut.
Cerrato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhordania de bal. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron haalt uit met een fantastische trap. Isakadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:4

30e minuut.
Lean rent richting de bal. Lean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cantón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantón geeft de bal voor. Giron springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Umaña is nu in balbezit. Budagashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Umaña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umaña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giron springt en kopt de bal. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:5

36e minuut.
Burdiladze geeft een hoge lob. Inworp. Lean met een snelle inworp. Cerrato rent richting de bal. Cerrato geeft een lange en hoge pass. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:6

41e minuut.
Kokiashvili passt de bal in één keer door. Kacharava bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron is nu in balbezit. Giron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 87%, Honduras 13%.
Sakartvelo - Honduras 0:7

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Umaña de bal onder controle te krijgen. Lean met een sublieme pass. Klungelig pakt Giron de bal. Giron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:8

56e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Daar is Cantón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantón passt de bal in één keer door. Giron rent richting de bal. Giron schiet op doel. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cerrato met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:9

63e minuut.
Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean geeft een hoge lob. Giron is nu in balbezit. Giron haalt uit met een fantastische trap. Isakadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:10

69e minuut.
Umaña is nu in balbezit. Umaña passt de bal in één keer door. Cerrato rent richting de bal. Cerrato geeft een hoge lob. Giron krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mikaberidze verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tumanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean verovert de bal door een tackle van achteren. Lean passt de bal zonder na te denken. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Isakadze bokst de bal weg.

81e minuut.
Umaña geeft een hoge lob. Giron kopt de bal weg. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Giron is nu in balbezit. Giron geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:11

90e minuut.
Giron rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cantón zal de hoekschop nemen. Giron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Honduras 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 73%, Honduras 27%.
Sakartvelo - Honduras 0:12