Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Torrense F.C Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 761
Torrense F.C Caneta Azul FC
4-5-1 adap Tactiek 532
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 23.8
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Hašler rent richting de bal. Hašler geeft de bal voor. Teleshun rent richting de bal. Teleshun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 1:0

7e minuut.
Hašler probeert naar een medespeler te passen. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald speelt de bal door. Teleshun rent richting de bal. Teleshun haalt uit met een fantastische trap. Ryczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 2:0

8e minuut.
Łacina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Kufo met een snelle inworp. Trajano rent richting de bal. Trajano geeft de bal voor. Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teleshun rent richting de bal. Teleshun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 3:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Švach de bal onder controle te krijgen. Trajano rent richting de bal. Trajano passt de bal met de wreef. N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Peel de bal onder controle te krijgen. N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo passt de bal met de wreef. Teleshun rent richting de bal. Teleshun schiet op doel. Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 4:0

16e minuut.
Teleshun onderschept slim de pass. Teleshun met een sublieme pass. Salamida rent richting de bal. Salamida schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Borodosky stond buitenspel. Hallbjörnsson neemt vlug de vrije trap. Teleshun kopt de bal weg. Salamida is nu in balbezit. Salamida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun draait met de bal, schiet en ... Ryczel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 5:0

22e minuut.
N`Kufo speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Teleshun verovert de bal door een tackle van achteren. Teleshun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Puli de bal onder controle te krijgen. Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 6:0

30e minuut.
Salamida passt de bal in één keer door. Hašler rent richting de bal. Hašler geeft een hoge lob. Teleshun krijgt zijn hoofd ertegen. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Salamida onderschept slim de pass. Salamida passt de bal met de wreef. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 7:0

43e minuut.
Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano geeft een hoge lob. Łacina controleert de bal met de borst. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 24%, Caneta Azul FC 76%.
Torrense F.C - Caneta Azul FC 7:0

47e minuut.
Ryczel met een harde bal richting middenveld. Trajano kopt de bal weg. Salamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun is nu in balbezit. Teleshun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Nyers komt het veld opgelopen. Burkus komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Trajano speelt de bal door. N`Kufo met een sublieme pass. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun draait met de bal, schiet en ... Ryczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 8:0

54e minuut.
Hallbjörnsson probeert de bal aan de voet te houden. Oswald is nu in balbezit. Oswald passt de bal in één keer door. Teleshun is nu in balbezit. Teleshun schiet op doel. Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salamida is nu in balbezit. Salamida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 9:0

59e minuut.
Burkus passt de bal zonder na te denken. N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo passt de bal zonder na te denken. Salamida rent richting de bal. Salamida schiet op doel. Ryczel bokst de bal weg.

61e minuut.
Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peel. Trajano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trajano kan niet meer verder spelen. Zulu komt het veld opgelopen. Olăroiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teleshun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Andrade rent richting de bal. Zulu onderschept slim de pass. Zulu passt de bal in één keer door. Teleshun is nu in balbezit. Teleshun draait met de bal, schiet en ... Ryczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 10:0

67e minuut.
Oswald rent richting de bal. Oswald geeft de bal voor. Teleshun is nu in balbezit. Teleshun draait met de bal, schiet en ... Ryczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 11:0

68e minuut.
N`Kufo met een snelle inworp. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu geeft een hoge lob. Teleshun is nu in balbezit. Teleshun draait met de bal, schiet en ... Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Zulu passt de bal zonder na te denken. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo speelt de bal door. Teleshun rent richting de bal. Teleshun schiet op doel. Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teleshun is nu in balbezit. Teleshun schiet op doel. Ryczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 12:0

83e minuut.
Klungelig pakt Salamida de bal. Salamida probeert naar een medespeler te passen. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Caneta Azul FC 13:0

88e minuut.
Nyers is nu in balbezit. Salamida verovert de bal door een tackle van achteren. Salamida passt de bal met de wreef. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun schiet op doel. Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ronaldo Jr. verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo Jr. probeert naar een medespeler te passen. Teleshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleshun schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 14%, Caneta Azul FC 86%.
Torrense F.C - Caneta Azul FC 13:0