Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Acacías F.C Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 861
Acacías F.C Skorpión FC
442 Tactiek Carpe Diem
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Arrieta de bal onder controle te krijgen. Brezovar rent richting de bal. Arrieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrieta krijgt een gele kaart. Brezovar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bakšinskas met een sublieme pass. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón met een sublieme pass. Sajna is nu in balbezit. Sajna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:1

10e minuut.
Bakšinskas geeft de bal voor. Sajna rent richting de bal. Sajna met een sublieme pass. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rendón kopt de bal weg. Klungelig pakt Santofimio de bal. Bakšinskas met een sublieme pass. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castrillón heeft problemen om de bal te vangen. Sajna is nu in balbezit. Met opzet legt Cadena zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cadena naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sajna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puerta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakšinskas de bal. Bakšinskas schiet op doel. Rendón probeert de bal aan de voet te houden. Guayacán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Guayacán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:2

20e minuut.
Rendón met een harde bal richting middenveld. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal met de wreef. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Pineda de bal. Bakšinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rendón de bal onder controle te krijgen. Guayacán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna geeft een lange en hoge pass. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:3

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guayacán trapt de bal weg van het doel. Ordóñez kopt de bal weg. Sajna rent richting de bal. Sajna geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castrillón neemt de hoekschop. Bakšinskas is nu in balbezit. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:4

32e minuut.
Santofimio probeert naar een medespeler te passen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Sajna rent richting de bal. Sajna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:5

34e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón geeft een hoge lob. Castrillón kopt de bal weg. Klungelig pakt Sajna de bal. Sajna draait met de bal, schiet en ... Guayacán bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castrillón neemt de hoekschop. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:6

37e minuut.
Castrillón rent richting de bal. Castrillón passt de bal in één keer door. Pineda met een sublieme pass. Sajna is nu in balbezit. Sajna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Puerta kopt de bal weg. Sajna probeert naar een medespeler te passen. Bakšinskas rent richting de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:7

45e minuut.
Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acacías F.C 88%, Skorpión FC 12%.
Acacías F.C - Skorpión FC 0:8

46e minuut.
Sajna rent richting de bal. Rondón is nu in balbezit. Sajna verovert de bal door een tackle van achteren. Sajna haalt uit met een fantastische trap. Guayacán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:9

48e minuut.
Puerta is nu in balbezit. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sajna met een sublieme pass. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vélez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castrillón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sajna passt de bal in één keer door. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda passt de bal met de wreef. Bakšinskas is nu in balbezit. Bakšinskas schiet op doel. Guayacán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bakšinskas zal de hoekschop nemen. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna schiet op doel. Guayacán bokst de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Sajna de bal. Sajna geeft de bal voor. Bakšinskas rent richting de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Puerta speelt de bal door. Bakšinskas rent richting de bal. Bakšinskas met een sublieme pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Guayacán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sajna is nu in balbezit. Sajna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:11

67e minuut.
Puerta passt de bal met de wreef. Sajna rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rondón ... Strafschop! Sajna raakt geblesseerd tijdens het duel. Pineda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Guayacán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castrillón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bakšinskas is nu in balbezit. Bakšinskas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bakšinskas met een snelle inworp. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda passt de bal met de wreef. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:12

73e minuut.
Bakšinskas is nu in balbezit. Puerta speelt de bal door. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:13

75e minuut.
Ordóñez is nu in balbezit. Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta passt de bal in één keer door. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:14

78e minuut.
Sajna is nu in balbezit. Sajna passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:15

81e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakšinskas de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:16

82e minuut.
Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... Guayacán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:17

85e minuut.
Bakšinskas probeert naar een medespeler te passen. Santofimio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Senderos kan de bal niet met de borst controleren. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. Rengifo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Castrillón is nu in balbezit. Castrillón probeert naar een medespeler te passen. Bakšinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakšinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:18

88e minuut.
Arrieta met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanz de bal. Sajna verovert de bal door een tackle van achteren. Sajna passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acacías F.C - Skorpión FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acacías F.C 78%, Skorpión FC 22%.
Acacías F.C - Skorpión FC 0:19