Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Malaysia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12064
Malaysia as-Saʻūdiyya
POL Tactiek TURNBALL 3P5D
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
3 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 72.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


10e minuut.
bin Ashaari speelt de bal door. Farag probeert de bal met de borst te controleren. Farag speelt de bal door. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Amir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahmad rent richting de bal. bin Ahmad geeft de bal voor. bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan schiet op doel. Na`il kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Farag passt de bal in één keer door. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farag zal de hoekschop nemen. Khayri springt en kopt de bal. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arshad heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia - as-Saʻūdiyya 0:1

25e minuut.
bin Ramli rent richting de bal. Boughamni rent richting de bal. bin Ahmad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Ahmad krijgt een gele kaart.

43e minuut.
bin Ashaari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Mohd Derus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia 38%, as-Saʻūdiyya 62%.
Malaysia - as-Saʻūdiyya 0:1

61e minuut.
Farag is nu in balbezit. Farag passt de bal zonder na te denken. Hamid probeert naar een medespeler te passen. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
bin Ahmad geeft de bal voor. Kassem bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Razuwan. bin Razuwan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd-al-Jawwad met een snelle inworp. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni geeft een hoge lob. Hamid krijgt zijn hoofd ertegen. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid is nu in balbezit. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... Amit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malaysia - as-Saʻūdiyya 0:2

78e minuut.
Abo Treka komt het veld opgelopen. Keren komt het veld opgelopen.

82e minuut.
bin Ramli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jamil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malaysia 45%, as-Saʻūdiyya 55%.
Malaysia - as-Saʻūdiyya 0:2