Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Friends Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11285
Sverige Bolivia
Sweden 1 Tactiek Bolivia 3
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
73.5 gemiddelde waardering 71
excellent Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


17e minuut.
Gamarra met de inworp. Kolher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nordahl. Nordahl krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fredholm met een sublieme pass. Bergström rent richting de bal. Bergström geeft een lange en hoge pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hammarhjärta probeert naar een medespeler te passen. Öijer speelt de bal door. Nordahl met een sublieme pass. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel. Manzanero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 40%, Bolivia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sverige - Bolivia 0:0

46e minuut.
Gismondi komt het veld opgelopen. Noé komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Liljefors is nu in balbezit. Montalvan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liljefors. Liljefors krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Bonilla komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Hattlund. Goede buitenspelval van de verdediging. Nuñez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bodinger passt de bal in één keer door. Öijer geeft een hoge lob. Hattlund krijgt zijn hoofd ertegen. Liljefors probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige - Bolivia 1:0

73e minuut.
Öijer geeft een lange en hoge pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liljefors wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Liljefors kan niet meer verder spelen. Hede komt het veld opgelopen. Bodinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hattlund krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gamarra de bal. Gamarra geeft de bal voor. Fredholm rent richting de bal. Fredholm geeft de bal voor. Hattlund maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Noé neemt zijn aanloop. Tegnér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sverige - Bolivia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige 52%, Bolivia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sverige - Bolivia 1:1