Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:27
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Vandalen FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3085
Vandalen FC Ment
VFC att Tactiek Wiggle
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 23.6
uitmuntend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Fiksdal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Asp komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Korsvik passt de bal zonder na te denken. Rød is nu in balbezit. Rød passt de bal in één keer door. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Midthun kopt de bal weg. Asp is nu in balbezit. Hamid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamid krijgt een gele kaart. Asp raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Asp kan niet meer verder spelen. Ahlsen komt het veld opgelopen. Midthun met een snel genomen vrije trap. Nymark springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Midthun geeft de bal voor. Puzzu speelt de bal door. Jaramillo kopt de bal weg. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ahlsen passt de bal in één keer door. Bychowiec heeft problemen om de bal te vangen. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Puzzu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 1:0

21e minuut.
Rød met een sublieme pass. Nymark heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Tupputi zijn tegenspeler op de grond. Tupputi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ahlsen onderschept slim de pass. Ahlsen passt de bal in één keer door. Tupputi rent richting de bal. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ahlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlsen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bergheim de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Puzzu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 2:0

29e minuut.
Daar is Geană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midthun rent richting de bal. Midthun passt de bal zonder na te denken. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel. Puzzu bokst de bal weg.

33e minuut.
Daar is Olejniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlsen rent richting de bal. Bergheim is nu in balbezit. Ahlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rød speelt de bal door. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun passt de bal met de wreef. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Klungelig pakt Kärm de bal. Midthun geeft een lange en hoge pass. Ahlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tupputi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergheim met een snelle inworp. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 25%, Ment 75%.
Vandalen FC - Ment 2:0

48e minuut.
Amundsen geeft de bal voor. Ahlsen kopt de bal weg. Daar is Bergheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim schiet op doel. Puzzu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 3:0

51e minuut.
Midthun geeft een hoge lob. Puzzu speelt de bal door. Midthun kopt de bal weg. Bergheim kan de bal niet met de borst controleren. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nymark kopt de bal weg. Bergheim heeft problemen om de bal te vangen. Olejniczak rent richting de bal. Bergheim onderschept slim de pass. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 4:0

63e minuut.
Tupputi kopt de bal weg. Rød geeft een hoge lob. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 5:0

69e minuut.
Kärm controleert de bal met de borst. Tupputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark schiet op doel. Puzzu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 6:0

72e minuut.
Rød probeert naar een medespeler te passen. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark probeert naar een medespeler te passen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ahlsen onderschept slim de pass. Ahlsen geeft de bal voor. Daar is Kärm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rød passt de bal met de wreef. Bergheim heeft problemen om de bal te vangen. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rød kopt de bal weg. Klungelig pakt Olejniczak de bal. Nymark is nu in balbezit. Nymark schiet op doel. Puzzu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 7:0

81e minuut.
Daar is Assennato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rød speelt de bal door. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 8:0

86e minuut.
Midthun rent richting de bal. Midthun geeft de bal voor. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Puzzu trapt de bal weg. Rød kopt de bal weg. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 9:0

87e minuut.
Nymark onderschept slim de pass. Olejniczak onderschept slim de pass. Bergheim onderschept slim de pass. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Puzzu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 10:0

90e minuut.
Rød heeft problemen om de bal te vangen. Rød geeft een hoge lob. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Ment 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 22%, Ment 78%.
Vandalen FC - Ment 11:0