Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Saint Mark's Court
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Evolution Eleven Avengers United
MV1awd Tactiek 33ab
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
30.1 gemiddelde waardering 28.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Statopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Fennely rent richting de bal. Statopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Statopoulos krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughan onderschept slim de pass. Coady met een sublieme pass. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ... Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inworp. McKnight met een snelle inworp. Fennely rent richting de bal. Fennely haalt uit met een fantastische trap. Håkonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dimaggio de bal onder controle te krijgen. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Håkonsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNeur speelt de bal door. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
MacNeur passt de bal zonder na te denken. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Des Walker speelt de bal door. Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughan geeft een lange en hoge pass. Håkonsen bokst de bal weg.

20e minuut.
Vaughan onderschept slim de pass. Vaughan geeft een lange en hoge pass. Souness kopt de bal weg. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
MacNeur speelt de bal door. McKnight is nu in balbezit. McKnight met een sublieme pass. Ritter rent richting de bal. Ritter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 68%, Avengers United 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Evolution Eleven - Avengers United 0:0

46e minuut.
Branigan komt het veld opgelopen. Hancocks komt het veld opgelopen. Aloisi komt het veld opgelopen. Christopher komt het veld opgelopen. MacMorran komt het veld opgelopen. Murphy komt het veld opgelopen. Fox komt het veld opgelopen. Myrell komt het veld opgelopen. Martyn komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Byrd is nu in balbezit. MacMorran rent richting de bal. MacMorran met een sublieme pass. Fennely rent richting de bal. Fennely schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fox geeft een hoge lob. Branigan rent richting de bal. Christopher begaat een overtreding. Christopher krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dimaggio speelt de bal door. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Branigan is nu in balbezit. Branigan haalt uit met een fantastische trap. Baser probeert de bal aan de voet te houden. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Christopher heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Murphy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christopher. Murphy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chase neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Christopher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pufleanu bokst de bal weg.

65e minuut.
Dimaggio is nu in balbezit. Hancocks verovert de bal door een tackle van achteren. Hancocks draait met de bal, schiet en ... Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
MacMorran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostrica komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Aloisi onderschept slim de pass. Aloisi probeert naar een medespeler te passen. Fennely is nu in balbezit. Fennely schiet op doel. Håkonsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Avengers United 0:1

81e minuut.
Branigan probeert de bal met de borst te controleren. Monk onderschept slim de pass. Monk geeft een hoge lob. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks geeft de bal voor. Håkonsen bokst de bal weg.

82e minuut.
Chase geeft een lange en hoge pass. Myrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy verovert de bal door een tackle van achteren. Murphy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Evolution Eleven - Avengers United 1:1

87e minuut.
Håkonsen trapt de bal weg. Ostrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Coady schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coady krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Dimaggio met een snelle inworp. Monk is nu in balbezit. Branigan begaat een overtreding. Branigan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 57%, Avengers United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Evolution Eleven - Avengers United 1:1