Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina USA
O`Connor Tactiek USA 11
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
74.2 gemiddelde waardering 75.6
formidable Schieten outstanding
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Sivukha met een sublieme pass. Kondrashchenko is nu in balbezit. Coulter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coulter krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kondrashchenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Krasnoperov de bal. Krasnoperov geeft een hoge lob. Bendowskyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - USA 1:0

11e minuut.
Kodiat onderschept slim de pass. Kodiat geeft de bal voor. Jordan kopt de bal weg. Garlick is nu in balbezit. Tiapushkin verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cleveland is nu in balbezit. Pavlyukh rent richting de bal. Cleveland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cleveland krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh passt de bal met de wreef. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een hoge lob. Bendowskyi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ripken verovert de bal door een tackle van achteren. Ripken probeert naar een medespeler te passen. Cleveland probeert naar een medespeler te passen. Garlick is nu in balbezit. Garlick draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pinner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krasnoperov zal de hoekschop nemen. Bendowskyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Krasnoperov passt de bal in één keer door. Kodiat verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Kondrashchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrashchenko geeft een lange en hoge pass. Obrzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bendowskyi rent richting de bal. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - USA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 49%, USA 51%.
Ukraina - USA 2:0

46e minuut.
Kornilenko komt het veld opgelopen. Shumeyko komt het veld opgelopen. Melaschenko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sivukha geeft de bal voor. Shumeyko rent richting de bal. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. Obrzut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - USA 3:0

60e minuut.
Tiapushkin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ripken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coulter rent richting de bal. Coulter geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina - USA 3:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kodiat met de inworp. Cleveland heeft problemen om de bal te vangen. Cleveland geeft een hoge lob. Jordan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cancela komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cleveland geeft een lange en hoge pass. Revut kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cleveland zal de hoekschop nemen. Garlick krijgt zijn hoofd ertegen. Cassian bokst de bal weg. Cancela rent richting de bal. Revut onderschept slim de pass. Revut probeert naar een medespeler te passen. Coulter geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina 60%, USA 40%.
Ukraina - USA 3:1