Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Footballmas Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6709
Footballmas Kurykta
433 krilo Tactiek 4oneW
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
61.4 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten good
formidable Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Alvise speelt de bal door. Szulwic is nu in balbezit. Met opzet legt Bandalo zijn tegenspeler op de grond. Bandalo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ormella speelt de bal door. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto verovert de bal door een tackle van achteren. Os verovert de bal door een tackle van achteren. Os haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kmicic verovert de bal door een tackle van achteren. Kmicic geeft een lange en hoge pass. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic geeft de bal voor. David maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szulwic geeft de bal voor. Meslissovas kopt de bal weg. Tuta heeft problemen om de bal te vangen. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... Wagarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 44%, Kurykta 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Footballmas - Kurykta 0:0

55e minuut.
Inworp. Kotorowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tuta is nu in balbezit. Tuta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulwic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmicic geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Karabaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormella rent richting de bal. Karabaić begaat een overtreding. Karabaić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Wagarowicz speelt de bal door. Mürekkepçioğlu kopt de bal weg. Meslissovas rent richting de bal. Consuegra onderschept slim de pass. Consuegra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Szulwic met de inworp. Kmicic is nu in balbezit. Kmicic geeft een lange en hoge pass. David springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Karabaić kopt de bal weg. Meslissovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra verovert de bal door een tackle van achteren. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. Wagarowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Kurykta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 37%, Kurykta 63%.
Footballmas - Kurykta 1:0