Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Woodstock
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2601
Spotted white beagles Old_Stars.vl2
A šta sad? Tactiek vs normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 27.5
outstanding Schieten weak
very good Passen weak
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Radizlović probeert naar een medespeler te passen. Cerović is nu in balbezit. Cerović passt de bal met de wreef. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zjača geeft een lange en hoge pass. Daar is Cidoncha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira rent richting de bal. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Štamberger kopt de bal weg. Daar is Radizlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radizlović passt de bal met de wreef. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Batić is nu in balbezit. Batić passt de bal met de wreef. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. Koszora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vieira passt de bal zonder na te denken. Cerović is nu in balbezit. Cerović passt de bal in één keer door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zjača rent richting de bal. Zjača geeft een lange en hoge pass. Gualdieri heeft problemen om de bal te vangen. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 1:0

17e minuut.
Cerović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cidoncha de bal. Radizlović speelt de bal door. Puentes rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gualdieri is nu in balbezit. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira met een sublieme pass. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cerović rent richting de bal. Cerović passt de bal zonder na te denken. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira schiet op doel. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 2:0

31e minuut.
Vieira passt de bal in één keer door. Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira schiet op doel. Koszora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Radizlović is nu in balbezit. Cidoncha is nu in balbezit. Radizlović onderschept slim de pass. Radizlović geeft een lange en hoge pass. Vieira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Radizlović probeert naar een medespeler te passen. Cerović rent richting de bal. Cerović geeft een hoge lob. Vieira is nu in balbezit. Vieira schiet op doel. Koszora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cerović draait met de bal, schiet en ... Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen. Inworp. Ryndak met een snelle inworp. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zjača geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vieira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 3:0

37e minuut.
Sirotković bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 4:0

39e minuut.
Ryndak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa passt de bal in één keer door. Zjača is nu in balbezit. Zjača geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 5:0

44e minuut.
Koszora probeert naar een medespeler te passen. Sosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Vieira de bal. Vieira schiet op doel. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 19%, Old_Stars.vl2 81%.
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 6:0

47e minuut.
Sosa speelt de bal door. Klungelig pakt Radizlović de bal. Radizlović passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. Koszora bokst de bal weg. Vieira is nu in balbezit. Vieira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 7:0

50e minuut.
Klungelig pakt Zjača de bal. Zjača speelt de bal door. Radizlović geeft een lange en hoge pass. Vieira maakt een snoekduik en kopt de bal. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 8:0

53e minuut.
Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vieira is nu in balbezit. Vieira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 9:0

63e minuut.
Sosa passt de bal in één keer door. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa speelt de bal door. Vieira rent richting de bal. Vieira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cerović probeert naar een medespeler te passen. Vieira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zacharakis. Zacharakis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Koszora speelt de bal door. Sosa controleert de bal met de borst. Sosa met een sublieme pass. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen. Vieira is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 10:0

79e minuut.
Ryndak heeft problemen om de bal te vangen. Zjača rent richting de bal. Ryndak rent richting de bal. Zjača verovert de bal door een tackle van achteren. Zjača schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Garcés de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vieira probeert naar een medespeler te passen. Cerović heeft problemen om de bal te vangen. Cerović probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gualdieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerović met de inworp. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Beresteanu rent richting de bal. Batić onderschept slim de pass. Batić passt de bal in één keer door. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 11%, Old_Stars.vl2 89%.
Spotted white beagles - Old_Stars.vl2 10:0