Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DEVILMANS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2217
DEVILMANS F.C. Young Sport Btá⚡️
esas Tactiek Total ATK
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
37.1 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Durden rent richting de bal. Durden geeft een hoge lob. Díez rent richting de bal. Díez draait met de bal, schiet en ... Arnoldsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Balıkesirli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tekesoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manrique is nu in balbezit. Manrique draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:1

13e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez speelt de bal door. Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni draait met de bal, schiet en ... Camacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kulczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyński passt de bal in één keer door. Gürgiç is nu in balbezit. Iaboni is nu in balbezit. Iaboni schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Radojević passt de bal in één keer door. Pachón rent richting de bal. Met opzet legt Mrkela zijn tegenspeler op de grond. Mrkela krijgt een gele kaart. Pachón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torres neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hincapié met de inworp. Manrique rent richting de bal. Manrique met een sublieme pass. Daar is Pachón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Colorado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulczyński is nu in balbezit. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 54%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 46%.
DEVILMANS - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:1

53e minuut.
Tekesoy passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Kulczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Kulczyński krijgt een gele kaart. Torres raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Torres kan niet meer verder spelen. Lozano komt het veld opgelopen. Galeano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Uran de bal. Tekesoy is nu in balbezit. Tekesoy haalt uit met een fantastische trap. Manrique probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Díez is nu in balbezit. Durden onderschept slim de pass. Durden geeft een lange en hoge pass. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Toker bokst de bal weg. Tekesoy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:2

60e minuut.
Kulczyński speelt de bal door. Gürgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgiç passt de bal zonder na te denken. Iaboni rent richting de bal. Iaboni haalt uit met een fantastische trap. Arnoldsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gürgiç zal de hoekschop nemen. Iaboni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Uran kopt de bal weg. Kulczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Díez de bal. Díez haalt uit met een fantastische trap. Arnoldsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Díez rent richting de bal. Díez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:2

72e minuut.
Radojević geeft de bal voor. Klungelig pakt Bondăreţ de bal. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński speelt de bal door. Lozano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Durden controleert de bal met de borst. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft een lange en hoge pass. Iaboni rent richting de bal. Iaboni schiet op doel. Arnoldsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Díez rent richting de bal. Díez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Camacho geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ probeert de bal aan de voet te houden. Iaboni is nu in balbezit. Iaboni draait met de bal, schiet en ... Arnoldsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVILMANS - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 47%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVILMANS - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:2