Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AGNocerina Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 500
AGNocerina Florentiarossa
primario Tactiek kkk1
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danesvalle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovini speelt de bal door. Fornasier rent richting de bal. Fornasier draait met de bal, schiet en ... Grajdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Florentiarossa 0:1

7e minuut.
Arsalane is nu in balbezit. Arsalane geeft een lange en hoge pass. Carlucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fornasier is nu in balbezit. Fornasier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cacciapuoti is nu in balbezit. Cacciapuoti geeft een lange en hoge pass. Fornasier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornasier haalt uit met een fantastische trap. Grada probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carlucci rent richting de bal. Riso verovert de bal door een tackle van achteren. Riso geeft een lange en hoge pass. Sarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gogoncea passt de bal met de wreef. Cacciapuoti is nu in balbezit. Cacciapuoti geeft de bal voor. Bovini rent richting de bal. Bovini speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri geeft een hoge lob. Di Fonzo kan de bal niet met de borst controleren. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AGNocerina - Florentiarossa 1:1

27e minuut.
Riso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo passt de bal met de wreef. Fornasier is nu in balbezit. Fornasier draait met de bal, schiet en ... Grajdoł bokst de bal weg.

39e minuut.
Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo passt de bal in één keer door. Fornasier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornasier draait met de bal, schiet en ... Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bovini rent richting de bal. Bovini passt de bal zonder na te denken. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 72%, Florentiarossa 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AGNocerina - Florentiarossa 1:1

60e minuut.
Fornasier rent richting de bal. Sarra is nu in balbezit. Fornasier is nu in balbezit. Klungelig pakt Sarra de bal. Sarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sarra is nu in balbezit. Bovini speelt de bal door. Klungelig pakt Grada de bal. Fornasier is nu in balbezit. Fornasier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Balestrino is nu in balbezit. Balestrino geeft een hoge lob. Inworp. Danesvalle met de inworp. Bovini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 76%, Florentiarossa 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AGNocerina - Florentiarossa 1:1