Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade Robert Herbin
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4491
AS Verteam Racing Pebrons
space 08 Tactiek vvv
36% Balbezit 64%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten excellent
adequate Passen good
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Ducruet is nu in balbezit. Ducruet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonnin de bal. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birk rent richting de bal. Birk passt de bal in één keer door. Ducruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducruet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski met een sublieme pass. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Racing Pebrons 0:1

21e minuut.
Cannatelli is nu in balbezit. Latour met een sublieme pass. Oparaku kopt de bal weg. Tobalski heeft problemen om de bal te vangen. Tobalski geeft een hoge lob. Latour bokst de bal weg. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tobalski heeft problemen om de bal te vangen. Tobalski geeft de bal voor. Mazet heeft problemen om de bal te vangen. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Latour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fradin is nu in balbezit. Fradin geeft een lange en hoge pass. Birk kopt de bal weg. Johnen rent richting de bal. Johnen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Birk passt de bal met de wreef. Skrzypczyński rent richting de bal. Skrzypczyński passt de bal met de wreef. Johnen rent richting de bal. Johnen schiet op doel. Latour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Birk is nu in balbezit. Birk geeft de bal voor. Cannatelli rent richting de bal. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ... Latour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 72%, Racing Pebrons 28%.
AS Verteam - Racing Pebrons 0:1

47e minuut.
Cannatelli heeft problemen om de bal te vangen. Bonnin rent richting de bal. Cannatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cannatelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Racing Pebrons 0:2

49e minuut.
Tobalski kopt de bal weg. Johnen is nu in balbezit. Birk met een sublieme pass. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel. Latour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli geeft de bal voor. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Racing Pebrons 0:3

59e minuut.
Bonnin onderschept slim de pass. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski geeft de bal voor. Cannatelli is nu in balbezit. Cannatelli haalt uit met een fantastische trap. Latour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Oparaku met een sublieme pass. Tobalski rent richting de bal. Tobalski speelt de bal door. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli draait met de bal, schiet en ... Latour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Bonnin de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnen. Bonnin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonnin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ducruet kopt de bal weg. Skrzypczyński probeert naar een medespeler te passen. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli passt de bal in één keer door. Johnen rent richting de bal. Johnen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 80%, Racing Pebrons 20%.
AS Verteam - Racing Pebrons 0:3