Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: B & S ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2604
B & S ARSENAL CITY
5+2+3 Tactiek tct
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
61.8 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Aguerreverre passt de bal zonder na te denken. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Rączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand passt de bal zonder na te denken. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak speelt de bal door. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş draait met de bal, schiet en ... Linowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - ARSENAL CITY 1:0

18e minuut.
Packeisen speelt de bal door. Şeitan kopt de bal weg. Madera rent richting de bal. Svrdlan verovert de bal door een tackle van achteren. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Adriazola verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk is nu in balbezit. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B & S - ARSENAL CITY 1:1

32e minuut.
Roztwór verovert de bal door een tackle van achteren. de Goey met een sublieme pass. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş haalt uit met een fantastische trap. Linowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - ARSENAL CITY 2:1

36e minuut.
Dzik is nu in balbezit. Dzik geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk kopt de bal weg. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cracoş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalem krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
de Goey kopt de bal weg. Cracoş rent richting de bal. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. Cracoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin geeft een lange en hoge pass. Mak speelt de bal door. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş schiet op doel. Linowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 53%, ARSENAL CITY 47%.
B & S - ARSENAL CITY 2:1

51e minuut.
Madera onderschept slim de pass. Madera passt de bal met de wreef. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand geeft een hoge lob. Pilarczyk rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
de Goey probeert naar een medespeler te passen. Mak is nu in balbezit. Mak passt de bal zonder na te denken. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş draait met de bal, schiet en ... Linowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Turfov onderschept slim de pass. Aguerreverre speelt de bal door. Adriazola rent richting de bal. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B & S - ARSENAL CITY 2:2

70e minuut.
Cracoş passt de bal met de wreef. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak probeert naar een medespeler te passen. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş haalt uit met een fantastische trap. Linowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
de Goey passt de bal zonder na te denken. Wang-Yang heeft problemen om de bal te vangen. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
de Goey rent richting de bal. de Goey geeft een hoge lob. Daar is Aguerreverre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Linowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - ARSENAL CITY 3:2

85e minuut.
Mak rent richting de bal. Mak passt de bal zonder na te denken. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş draait met de bal, schiet en ... Linowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 48%, ARSENAL CITY 52%.
B & S - ARSENAL CITY 3:2