Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Man United F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4586
Man United F.C Star Cluj
marian Tactiek baba 3
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Monostori geeft een hoge lob. Chivulete kopt de bal weg. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Star Cluj 0:1

6e minuut.
Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Monostori geeft een lange en hoge pass. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Buzescu probeert naar een medespeler te passen. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nawałka de bal. Nawałka schiet op doel. Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nawałka neemt de hoekschop. Chivulete heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Star Cluj 0:2

11e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal in één keer door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Pineda is nu in balbezit. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Star Cluj 0:3

21e minuut.
Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori geeft de bal voor. Nawałka kopt de bal weg. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Star Cluj 0:4

25e minuut.
Magolego is nu in balbezit. Bousquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bousquet speelt de bal door. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Rogoveanu bokst de bal weg.

28e minuut.
Buzescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buzescu probeert naar een medespeler te passen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cubero kopt de bal weg. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori verovert de bal door een tackle van achteren. Monostori geeft een lange en hoge pass. Nawałka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft de bal voor. Buzdugan rent richting de bal. Bousquet onderschept slim de pass. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chivulete heeft problemen om de bal te vangen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulczyński. Kulczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 59%, Star Cluj 41%.
Man United F.C - Star Cluj 0:4

48e minuut.
Kulczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jędrzejczak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Buzescu rent richting de bal. Buzescu speelt de bal door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Star Cluj 0:5

54e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Simoiu geeft de bal voor. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jędrzejczak speelt de bal door. Cubero is nu in balbezit. Cubero passt de bal in één keer door. Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivulete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Star Cluj 0:6

61e minuut.
Doeltrap. Rogoveanu met een harde bal richting middenveld. Dodrescu kopt de bal weg. Ośródka is nu in balbezit. Ośródka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nawałka rent richting de bal. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Garlet probeert naar een medespeler te passen. Magolego speelt de bal door. Monostori is nu in balbezit. Monostori geeft een hoge lob. Nawałka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque speelt de bal door. Buzescu speelt de bal door. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel. Zsíros bokst de bal weg.

71e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda geeft een hoge lob. Bousquet rent richting de bal. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. Rogoveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Star Cluj 1:6

74e minuut.
Cubero is nu in balbezit. Cubero passt de bal met de wreef. Buzescu probeert naar een medespeler te passen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bousquet is nu in balbezit. Inworp. Dodrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 64%, Star Cluj 36%.
Man United F.C - Star Cluj 1:6