Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3501
CAMPIONUL roxana.reddog
alta 11 d Tactiek 53w2
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
35.5 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen good


5e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Neculau zijn tegenspeler op de grond. Floruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Floruţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Olăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru is nu in balbezit. Olăroiu onderschept slim de pass. Olăroiu geeft de bal voor. Pastor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - roxana.reddog 0:1

28e minuut.
Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Kántor verovert de bal door een tackle van achteren. Kántor probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Neculau rent richting de bal. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis passt de bal in één keer door. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mărgăritescu kopt de bal weg. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ geeft een hoge lob. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. Nartowski bokst de bal weg.

39e minuut.
Hunal onderschept slim de pass. Floruţ rent richting de bal. Floruţ passt de bal zonder na te denken. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ... Nartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Nieva geeft de bal voor. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu geeft een hoge lob. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 81%, roxana.reddog 19%.
CAMPIONUL - roxana.reddog 0:1

53e minuut.
Olăroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal in één keer door. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis haalt uit met een fantastische trap. Nartowski bokst de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - roxana.reddog 0:2

57e minuut.
Nieva passt de bal met de wreef. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Floruţ passt de bal in één keer door. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Assis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nartowski probeert naar een medespeler te passen. Văduva kopt de bal weg. Flokas probeert de bal aan de voet te houden. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ... Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Nieva is nu in balbezit. Nieva geeft een lange en hoge pass. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - roxana.reddog 0:3

82e minuut.
Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu onderschept slim de pass. Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Nartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ... Nartowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Wiemeyer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 69%, roxana.reddog 31%.
CAMPIONUL - roxana.reddog 0:3