Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Amarena Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9457
QTS Zeszło Żołnierze Wyklęci
442 test Tactiek Armia Polska
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 32.5
incredible Schieten average
outstanding Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Miano passt de bal zonder na te denken. Camareiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Săpunaru. Săpunaru krijgt een gele kaart. Camareiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camareiro wilt de vrije trap nemen. Koenig bokst de bal weg. Miano rent richting de bal. Miano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 1:0

4e minuut.
Kraav rent richting de bal. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Koenig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 2:0

5e minuut.
Pałysz passt de bal zonder na te denken. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică speelt de bal door. Daar is Miano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 3:0

6e minuut.
Mascoli geeft een lange en hoge pass. Miano kopt de bal weg. Daar is Săpunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stănciulescu is nu in balbezit. Kraav onderschept slim de pass. Kraav geeft een hoge lob. Miano springt en kopt de bal. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Miano probeert naar een medespeler te passen. Kraav heeft problemen om de bal te vangen. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Miano rent richting de bal. Miano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav geeft een lange en hoge pass. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kraav passt de bal in één keer door. Camareiro rent richting de bal. Camareiro passt de bal met de wreef. Daar is Miano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miano schiet op doel. Koenig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Camareiro is nu in balbezit. Burski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camareiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Mascoli met een snel genomen vrije trap. Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft de bal voor. Camareiro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reccagni is nu in balbezit. Oncică onderschept slim de pass. Oncică geeft de bal voor. Miano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Camareiro is nu in balbezit. Camareiro passt de bal in één keer door. Poničan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Miano de bal. Miano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft de bal voor. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poničan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 4:0

32e minuut.
Oncică verovert de bal door een tackle van achteren. Oncică speelt de bal door. Miano rent richting de bal. Miano schiet op doel. Koenig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Oncică kopt de bal weg. Daar is Reccagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miano rent richting de bal. Miano schiet op doel. Koenig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pałysz passt de bal zonder na te denken. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică met een sublieme pass. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli speelt de bal door. Klungelig pakt Oncică de bal. Oncică geeft de bal voor. Camareiro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTS Zeszło 16%, Żołnierze Wyklęci 84%.
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 4:0

48e minuut.
Kraav geeft een lange en hoge pass. Daar is Camareiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camareiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camareiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Camareiro kopt de bal weg. Kraav probeert de bal met de borst te controleren. Kraav passt de bal zonder na te denken. Camareiro heeft problemen om de bal te vangen. Camareiro schiet op doel. Koenig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli passt de bal met de wreef. Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft een hoge lob. Camareiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 5:0

58e minuut.
Oncică rent richting de bal. Oncică passt de bal in één keer door. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano schiet op doel. Koenig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 6:0

59e minuut.
Mascoli met de inworp. Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft een lange en hoge pass. Camareiro rent richting de bal. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hải Ðăng geeft de bal voor. Oncică is nu in balbezit. Oncică speelt de bal door. Mascoli met een sublieme pass. Camareiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 7:0

69e minuut.
Boniecki met een sublieme pass. Pałysz met een sublieme pass. Oncică rent richting de bal. Oncică geeft een hoge lob. Camareiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miano rent richting de bal. Miano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kraav heeft problemen om de bal te vangen. Kraav geeft de bal voor. Miano rent richting de bal. Miano schiet op doel. Koenig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascoli met een sublieme pass. Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft de bal voor. Koenig bokst de bal weg.

77e minuut.
Kraav is nu in balbezit. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel. Koenig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 8:0

79e minuut.
Mascoli passt de bal in één keer door. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Camareiro is nu in balbezit. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 9:0

81e minuut.
Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig speelt de bal door. Pałysz kopt de bal weg. Klungelig pakt Miano de bal. Miano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 10:0

85e minuut.
Kraav probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camareiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camareiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Camareiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koenig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koenig probeert naar een medespeler te passen. Mascoli kopt de bal weg. Kraav is nu in balbezit. Kraav geeft een hoge lob. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 11:0

86e minuut.
Magiera met een sublieme pass. Tsigitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro begaat een overtreding. Camareiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTS Zeszło 19%, Żołnierze Wyklęci 81%.
QTS Zeszło - Żołnierze Wyklęci 11:0