Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O‘zbekiston U21 Cameroun U21
GreetingS Tactiek Derby U21
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
24.8 gemiddelde waardering 30.5
average Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen average


16e minuut.
Buitenspel voor Olkirov. Goede buitenspelval van de verdediging. Inoni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Daraxtniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bulle bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bulle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ruslanov rent richting de bal. Bella verovert de bal door een tackle van achteren. Bella probeert naar een medespeler te passen. Bengondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Salomatliyev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ateke met een snelle inworp. Ipouck is nu in balbezit. Ipouck geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pedirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke onderschept slim de pass. Ateke geeft een lange en hoge pass. M`Bulle heeft problemen om de bal te vangen. M`Bulle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Soqov de bal. Bengondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 58%, Cameroun U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O‘zbekiston U21 - Cameroun U21 0:0

49e minuut.
Ateke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kengwe komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inoni onderschept slim de pass. Inoni geeft een hoge lob. Ruslanov heeft problemen om de bal te vangen. Zertiqov is nu in balbezit. Zertiqov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is M`Bulle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daraxtniyev is nu in balbezit. M`Bulle begaat een overtreding. M`Bulle krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Kengwe de bal. Kengwe passt de bal met de wreef. Bengondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo haalt uit met een fantastische trap. Saqsonov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 52%, Cameroun U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O‘zbekiston U21 - Cameroun U21 0:0