Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Huragan GCH Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7631
Huragan GCH FC TALAR Wola
opetalmniedemon Tactiek może
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.1 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Twaróg speelt de bal door. Tuanzebe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roman. Roman krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Lepenica verovert de bal door een tackle van achteren. Lepenica geeft de bal voor. Klungelig pakt Kanik de bal. Bujok rent richting de bal. Bujok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kövér probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Roman geeft een hoge lob. Navarrete springt en kopt de bal. Kwilecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 0:1

10e minuut.
Twaróg kopt de bal weg. Tuanzebe is nu in balbezit. Tuanzebe passt de bal met de wreef. Korzyniec rent richting de bal. Korzyniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 1:1

17e minuut.
Tuanzebe rent richting de bal. Tuanzebe passt de bal in één keer door. Twaróg rent richting de bal. Twaróg schiet op doel. Fındıkçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 2:1

18e minuut.
Wartalski geeft de bal voor. Inworp. Roman met de inworp. Kövér is nu in balbezit. Kövér geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Modric met een sublieme pass. Tordai speelt de bal door. Roman speelt de bal door. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai onderschept slim de pass. Tordai speelt de bal door. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kövér passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tordai de bal. Tordai probeert naar een medespeler te passen. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 2:2

31e minuut.
Roman speelt de bal door. Kövér is nu in balbezit. Czaplicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czaplicki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kanik is nu in balbezit. Modric onderschept slim de pass. Modric passt de bal in één keer door. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok draait met de bal, schiet en ... Kwilecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 2:3

41e minuut.
Tuanzebe probeert naar een medespeler te passen. Twaróg is nu in balbezit. Korzyniec rent richting de bal. Korzyniec haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 3:3

41e minuut.
Ryszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrobowski komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tordai is nu in balbezit. Tordai met een sublieme pass. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 58%, FC TALAR Wola 42%.
Huragan GCH - FC TALAR Wola 3:4

46e minuut.
Bereczki komt het veld opgelopen. Baniak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniak is nu in balbezit. Baniak met een sublieme pass. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Korzyniec stond buitenspel. Ścianka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fafik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Baniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lepenica de bal. Fafik is nu in balbezit. Fafik haalt uit met een fantastische trap. Fındıkçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Twaróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Twaróg raakt geblesseerd tijdens het duel. Czaplicki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fındıkçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 4:4

82e minuut.
Roman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki passt de bal in één keer door. Daar is Tordai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tordai passt de bal met de wreef. Kwilecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bujok is nu in balbezit. Bujok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan GCH - FC TALAR Wola 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan GCH 48%, FC TALAR Wola 52%.
Huragan GCH - FC TALAR Wola 4:5