Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Craiova Maxima Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5309
Craiova Maxima tukelspor
dav Tactiek 5-3-2
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen average


5e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Ilioara is nu in balbezit. Öztekeci onderschept slim de pass. Öztekeci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oktay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yağın speelt de bal door. Kroon heeft problemen om de bal te vangen. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Teodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 0:1

8e minuut.
Butuşan passt de bal zonder na te denken. Oktay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktay passt de bal zonder na te denken. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Teodor bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Öztekeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin rent richting de bal. Kroon onderschept slim de pass. Öztekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztekeci schiet op doel. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 0:2

16e minuut.
Dediu rent richting de bal. Butuşan onderschept slim de pass. Ioanin begaat een overtreding. Ioanin krijgt een gele kaart. Butuşan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yağın komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yağın probeert naar een medespeler te passen. Butuşan rent richting de bal. Klungelig pakt Butuşan de bal. Butuşan schiet op doel. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 0:3

20e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici met een sublieme pass. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Baytar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 1:3

29e minuut.
Buitenspel voor Vînătoru. Goede buitenspelval van de verdediging. Alperen neemt vlug de vrije trap. Daar is Dediu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Teodor speelt de bal door. Öztekeci kopt de bal weg. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel. Teodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 1:4

33e minuut.
Vînătoru rent richting de bal. Butuşan begaat een overtreding. Vînătoru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dediu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Turunç de bal. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Baytar met een harde bal richting middenveld. Yağın kopt de bal weg. Kroon is nu in balbezit. Kroon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 1:5

42e minuut.
Oktay is nu in balbezit. Oktay met een sublieme pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel. Teodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 1:6

44e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cimbru de bal. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan geeft een lange en hoge pass. Kroon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 72%, tukelspor 28%.
Craiova Maxima - tukelspor 1:6

48e minuut.
Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Yağın geeft een hoge lob. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 1:7

51e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian geeft een lange en hoge pass. Turunç is nu in balbezit. Vînătoru onderschept slim de pass. Vînătoru draait met de bal, schiet en ... Baytar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:7

52e minuut.
Klungelig pakt Kroon de bal. Butuşan is nu in balbezit. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:8

53e minuut.
Nicolici speelt de bal door. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru probeert naar een medespeler te passen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:9

56e minuut.
Zichella rent richting de bal. Zichella geeft een lange en hoge pass. Butuşan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kroon de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:10

62e minuut.
Ilioara passt de bal met de wreef. Butuşan rent richting de bal. Butuşan heeft problemen om de bal te vangen. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:11

63e minuut.
Vînătoru speelt de bal door. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bitlislioğlu rent richting de bal. Bitlislioğlu geeft de bal voor. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:12

71e minuut.
Gatti is nu in balbezit. Gatti geeft een lange en hoge pass. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Teodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yağın rent richting de bal. Yağın geeft een lange en hoge pass. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:13

78e minuut.
Yağın is nu in balbezit. Yağın passt de bal zonder na te denken. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel. Teodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Butuşan probeert de bal aan de voet te houden. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:14

79e minuut.
Butuşan is nu in balbezit. Butuşan met een sublieme pass. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - tukelspor 2:15

87e minuut.
Klungelig pakt Adrian de bal. Ilioara rent richting de bal. Kroon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kroon krijgt een gele kaart. Ilioara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 60%, tukelspor 40%.
Craiova Maxima - tukelspor 2:15