Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Vita e Bella
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8244
La Vita è Bella ALTAY
Taktik 6 Tactiek İzmir 5-2-1-2
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
40.7 gemiddelde waardering 17.6
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kilimcioğlu geeft een hoge lob. Elemelech maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Burdurlu geeft de bal voor. Couto kopt de bal weg. Arora rent richting de bal. Arora draait met de bal, schiet en ... Balkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 1:0

6e minuut.
Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu passt de bal met de wreef. Arora is nu in balbezit. Arora draait met de bal, schiet en ... Balkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 2:0

9e minuut.
Kilimcioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto probeert naar een medespeler te passen. Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu geeft de bal voor. Balkan bokst de bal weg. Ezoğlu kopt de bal weg. Balkan bokst de bal weg.

14e minuut.
Elemelech rent richting de bal. Elemelech passt de bal in één keer door. Arora is nu in balbezit. Daar is Arora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 3:0

18e minuut.
Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu geeft de bal voor. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Couto rent richting de bal. Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal met de wreef. Burdurlu is nu in balbezit. Burdurlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fetsis onderschept slim de pass. Fetsis geeft de bal voor. Arora is nu in balbezit. Arora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 4:0

22e minuut.
Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu geeft een lange en hoge pass. Elemelech rent richting de bal. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Zimonjić met een harde bal richting middenveld. Kilimcioğlu kopt de bal weg. Arora heeft problemen om de bal te vangen. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Kilimcioğlu de bal. Kilimcioğlu met een sublieme pass. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora draait met de bal, schiet en ... Balkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 5:0

38e minuut.
Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Arora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arora haalt uit met een fantastische trap. Balkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 6:0

40e minuut.
Arkadaş geeft een hoge lob. Inworp. Wysokiński met een snelle inworp. Smakov geeft een lange en hoge pass. Couto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Darmanović kopt de bal weg. Ezoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech draait met de bal, schiet en ... Balkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 38%, ALTAY 62%.
La Vita è Bella - ALTAY 6:0

46e minuut.
Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Arora kan de bal niet met de borst controleren. Arora haalt uit met een fantastische trap. Balkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 7:0

47e minuut.
Lafken met een sublieme pass. Daar is Yaşayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elemelech rent richting de bal. Elemelech schiet op doel. Balkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 8:0

49e minuut.
Wysokiński speelt de bal door. Amâncio rent richting de bal. Elemelech onderschept slim de pass. Elemelech draait met de bal, schiet en ... Balkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 9:0

53e minuut.
Smakov passt de bal zonder na te denken. Arora is nu in balbezit. Amâncio is nu in balbezit. Elemelech verovert de bal door een tackle van achteren. Elemelech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 10:0

54e minuut.
Arkadaş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wysokiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smakov is nu in balbezit. Smakov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elemelech rent richting de bal. Elemelech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 11:0

58e minuut.
Darmanović speelt de bal door. Couto is nu in balbezit. Couto passt de bal zonder na te denken. Arora is nu in balbezit. Arora haalt uit met een fantastische trap. Balkan bokst de bal weg.

59e minuut.
Elemelech is nu in balbezit. Wysokiński rent richting de bal. Elemelech is nu in balbezit. Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 12:0

68e minuut.
Smakov is nu in balbezit. Smakov probeert naar een medespeler te passen. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora rent richting de bal. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 13:0

70e minuut.
Darmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanović geeft een hoge lob. Arora rent richting de bal. Arora schiet op doel. Balkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 14:0

73e minuut.
Kuczen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczen geeft een hoge lob. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora is nu in balbezit. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 15:0

75e minuut.
Hoàng Khiêm rent richting de bal. Hoàng Khiêm geeft een hoge lob. Fetsis rent richting de bal. Yaşayan onderschept slim de pass. Yaşayan draait met de bal, schiet en ... Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arora verovert de bal door een tackle van achteren. Couto rent richting de bal. Couto passt de bal in één keer door. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Elemelech passt de bal zonder na te denken. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arora de bal. Arora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 16:0

82e minuut.
Darmanović geeft een lange en hoge pass. Smakov rent richting de bal. Klungelig pakt Smakov de bal. Smakov geeft de bal voor. Arora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 17:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balkan trapt de bal weg. Arora kan de bal niet met de borst controleren. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 18:0

90e minuut.
Darmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanović geeft een lange en hoge pass. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 25%, ALTAY 75%.
La Vita è Bella - ALTAY 19:0