Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cagliarifornia Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1758
L.A. Cagliarifornia Evolution Eleven
34merdaaaaa Tactiek MV2
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 25.2
formidabel Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Picariello probeert naar een medespeler te passen. Cominges heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Branigan. Cominges wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cominges kan niet meer verder spelen. Isierte komt het veld opgelopen. Bello met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Picariello de bal. Gallottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallottini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Klungelig pakt Cantona de bal. Siccardi rent richting de bal. Siccardi geeft de bal voor. Picariello rent richting de bal. Picariello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pezzella met een sublieme pass. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello geeft een lange en hoge pass. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello schiet op doel. Turanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Inworp. Continenza met de inworp. Hay rent richting de bal. Picariello controleert de bal met de borst. Picariello schiet op doel. Turanlı bokst de bal weg.

7e minuut.
Continenza passt de bal met de wreef. Isierte met een sublieme pass. Ugljesa is nu in balbezit. Picariello onderschept slim de pass. Picariello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Continenza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Picariello de bal. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Branigan kopt de bal weg. Bisello probeert naar een medespeler te passen. Isierte speelt de bal door. Trocki is nu in balbezit. Trocki haalt uit met een fantastische trap. Turanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Messy rent richting de bal. Isierte onderschept slim de pass. Isierte passt de bal in één keer door. Picariello is nu in balbezit. Picariello draait met de bal, schiet en ... Turanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bisello passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ugljesa de bal onder controle te krijgen. Gallottini is nu in balbezit. Gallottini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Siccardi probeert naar een medespeler te passen. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello geeft de bal voor. Picariello rent richting de bal. Picariello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallottini is nu in balbezit. Gallottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 1:0

29e minuut.
Irwin rent richting de bal. Gallottini verovert de bal door een tackle van achteren. Gallottini geeft de bal voor. Klungelig pakt Trocki de bal. Trocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 2:0

30e minuut.
Picariello probeert naar een medespeler te passen. Gallottini heeft problemen om de bal te vangen. Gallottini speelt de bal door. Trocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bello onderschept slim de pass. Bello geeft een lange en hoge pass. Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picariello is nu in balbezit. Picariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 3:0

37e minuut.
Ugljesa geeft een hoge lob. Inworp. Bisello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Continenza rent richting de bal. Continenza geeft een lange en hoge pass. Hay probeert de bal aan de voet te houden. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Turanlı bokst de bal weg. Klungelig pakt Trocki de bal. Trocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 4:0

41e minuut.
Isierte verovert de bal door een tackle van achteren. Isierte speelt de bal door. Trocki is nu in balbezit. Trocki haalt uit met een fantastische trap. Turanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 5:0

41e minuut.
Branigan speelt de bal door. Brereten is nu in balbezit. Trocki onderschept slim de pass. Trocki draait met de bal, schiet en ... Turanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Cagliarifornia 24%, Evolution Eleven 76%.
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 5:0

46e minuut.
Cantona passt de bal met de wreef. Ugljesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugljesa geeft de bal voor. Bisello is nu in balbezit. Bisello schiet op doel. Turanlı bokst de bal weg.

51e minuut.
Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello speelt de bal door. Trocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocki draait met de bal, schiet en ... Turanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pezzella met een sublieme pass. Isierte rent richting de bal. Isierte passt de bal met de wreef. Trocki heeft problemen om de bal te vangen. Trocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Du Plessis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gallottini de bal onder controle te krijgen. Fox is nu in balbezit. Picariello onderschept slim de pass. Picariello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trocki rent richting de bal. Trocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Isierte probeert de bal aan de voet te houden. Siccardi rent richting de bal. Cantona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cantona krijgt een gele kaart. Siccardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Siccardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trocki rent richting de bal. Trocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trocki rent richting de bal. Trocki schiet op doel. Turanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Turanlı met een sublieme pass. Bisello kopt de bal weg. Trocki is nu in balbezit. Trocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 6:0

68e minuut.
Isierte rent richting de bal. Isierte passt de bal met de wreef. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 7:0

70e minuut.
Bisello geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brereten de bal onder controle te krijgen. Gallottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Isierte is nu in balbezit. Isierte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. Villamil met een sublieme pass. Picariello rent richting de bal. Picariello schiet op doel. Turanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 8:0

77e minuut.
Bisello geeft een lange en hoge pass. Hay heeft problemen om de bal te vangen. Ugljesa rent richting de bal. Trocki onderschept slim de pass. Trocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trocki geeft een lange en hoge pass. Gallottini rent richting de bal. Gallottini geeft de bal voor. Picariello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello geeft een lange en hoge pass. Trocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Gallottini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallottini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Isierte is nu in balbezit. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Trocki rent richting de bal. Bisello is nu in balbezit. Bisello geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Turanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Picariello de bal. Picariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 9:0

86e minuut.
Irwin rent richting de bal. Villamil onderschept slim de pass. Villamil geeft de bal voor. Gallottini rent richting de bal. Gallottini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Irwin heeft problemen om de bal te vangen. Bello is nu in balbezit. Bello geeft de bal voor. Picariello is nu in balbezit. Picariello schiet op doel. Turanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Continenza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Picariello de bal. Picariello passt de bal in één keer door. Trocki rent richting de bal. Trocki draait met de bal, schiet en ... Turanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Cagliarifornia 18%, Evolution Eleven 82%.
L.A. Cagliarifornia - Evolution Eleven 9:0