Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Liverball FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5616
Liverball FC IFK Söding
LFC Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Engin verovert de bal door een tackle van achteren. Engin met een sublieme pass. Gaudio is nu in balbezit. Laureola rent richting de bal. Laureola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IFK Söding 0:1

5e minuut.
Germanek rent richting de bal. Germanek passt de bal in één keer door. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis schiet op doel. Yayladağı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverball FC - IFK Söding 1:1

14e minuut.
Canto e Castro met een sublieme pass. Lira met een sublieme pass. Thorn rent richting de bal. Laureola is nu in balbezit. Laureola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yayladağı trapt de bal weg van het doel. Mazač kopt de bal weg. Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis onderschept slim de pass. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mazač met een sublieme pass. Engin bereikt de bal nog maar net als eerste. Engin speelt de bal door. Türkeli rent richting de bal. Türkeli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IFK Söding 2:1

33e minuut.
Lira geeft de bal voor. Canto e Castro met een sublieme pass. Larentzakis probeert naar een medespeler te passen. Türkeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Larentzakis de bal. Lira is nu in balbezit. Lira probeert naar een medespeler te passen. Thorn is nu in balbezit. Thorn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverball FC - IFK Söding 2:2

40e minuut.
Gaudio geeft de bal voor. Canto e Castro geeft een hoge lob. Germanek met een sublieme pass. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Yayladağı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IFK Söding 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 49%, IFK Söding 51%.
Liverball FC - IFK Söding 3:2

46e minuut.
Charkiewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lira is nu in balbezit. Gaudio rent richting de bal. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bódi de bal onder controle te krijgen. Kunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Yayladağı trapt de bal weg van het doel. Larentzakis rent richting de bal. Met opzet legt Ragul zijn tegenspeler op de grond. Ragul krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Larentzakis rent richting de bal. Lubomirski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larentzakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazač zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Charkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Thorn passt de bal zonder na te denken. Ragul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engin. Engin krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn begaat een overtreding. Rosero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazač zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Larentzakis krijgt zijn hoofd ertegen. Yayladağı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IFK Söding 4:2

86e minuut.
Larentzakis rent richting de bal. Pingo speelt de bal door. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz schiet op doel. Yayladağı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IFK Söding 5:2

89e minuut.
Germanek rent richting de bal. Lubomirski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Germanek raakt geblesseerd tijdens het duel. Larentzakis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Yayladağı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - IFK Söding 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 41%, IFK Söding 59%.
Liverball FC - IFK Söding 6:2