Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: buddie Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16125
buddie HFC Haarlem
jos Tactiek Jos
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 39.3
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Wildschut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronskowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Wildschut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Boomsma is nu in balbezit. Boomsma geeft de bal voor. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist heeft problemen om de bal te vangen. Kist haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kist de bal. Kist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pluijmen met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tevreden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski schiet op doel. Wildschut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:1

16e minuut.
Kist passt de bal zonder na te denken. Daar is Dijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dijk geeft een lange en hoge pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cosma rent richting de bal. Cosma geeft een lange en hoge pass. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski schiet op doel. Wildschut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wildschut met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tevreden de bal. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:2

26e minuut.
Dijk is nu in balbezit. Dijk geeft een hoge lob. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 1:2

30e minuut.
Dijk rent richting de bal. Bronskowski is nu in balbezit. Dijk onderschept slim de pass. Dijk schiet op doel. Pluijmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buddie - HFC Haarlem 2:2

33e minuut.
Bronskowski rent richting de bal. Wildschut onderschept slim de pass. Wildschut met een sublieme pass. Kist is nu in balbezit. Kist schiet op doel. Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kist rent richting de bal. Kist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 3:2

35e minuut.
Cosma probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tevreden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Wildschut bokst de bal weg.

38e minuut.
Dijk is nu in balbezit. Dijk geeft een lange en hoge pass. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel. Pluijmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 58%, HFC Haarlem 42%.
buddie - HFC Haarlem 3:2

46e minuut.
Marsman rent richting de bal. Marsman geeft de bal voor. Tevreden kopt de bal weg. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buddie - HFC Haarlem 3:3

50e minuut.
Pluijmen met een sublieme pass. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski probeert naar een medespeler te passen. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wal met een sublieme pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Pluijmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 4:3

62e minuut.
van de Korput geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tevreden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski schiet op doel. Wildschut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buddie - HFC Haarlem 4:4

65e minuut.
Kist is nu in balbezit. Kist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tevreden de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pluijmen trapt de bal weg van het doel. Inworp. Tevreden met een snelle inworp. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Bronskowski met de inworp. Bronskowski is nu in balbezit. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bronskowski heeft problemen om de bal te vangen. Bronskowski geeft een hoge lob. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kist rent richting de bal. Kist passt de bal met de wreef. Bronskowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Heerkens de bal. Heerkens met een sublieme pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronskowski met de inworp. van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wal schiet op doel. Pluijmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 48%, HFC Haarlem 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
buddie - HFC Haarlem 4:4