Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Filo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3642
F.c. Fi.Lan.Ti Newland
CTD Tactiek amichevole
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten good
weak Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Susuzoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Susuzoğlu de bal. Susuzoğlu geeft een hoge lob. Kurlej springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c. Fi.Lan.Ti - Newland 0:1

12e minuut.
Gios geeft een hoge lob. Brown controleert de bal met de borst. Cavalluzzi begaat een overtreding. Cavalluzzi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gios geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Susuzoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susuzoğlu speelt de bal door. Giugliano rent richting de bal. Bosschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bosschaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gios speelt de bal door. Maroso rent richting de bal. Bosschaert rent richting de bal. Bosschaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Racanati met een sublieme pass. Chiaramonte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tepe. Tepe krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bosschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzoğlu is nu in balbezit. Susuzoğlu passt de bal zonder na te denken. Bosschaert is nu in balbezit. Bosschaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c. Fi.Lan.Ti 72%, Newland 28%.
F.c. Fi.Lan.Ti - Newland 0:1

56e minuut.
Chiaramonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepe onderschept slim de pass. Tepe passt de bal zonder na te denken. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een lange en hoge pass. Racanati bokst de bal weg.

65e minuut.
Tirone rent richting de bal. Tirone passt de bal met de wreef. Giugliano heeft problemen om de bal te vangen. Bosschaert is nu in balbezit. Bosschaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c. Fi.Lan.Ti - Newland 0:2

72e minuut.
Daar is Susuzoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susuzoğlu geeft de bal voor. Daar is Gios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tirone rent richting de bal. Tirone passt de bal in één keer door. Bosschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaert haalt uit met een fantastische trap. Racanati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c. Fi.Lan.Ti - Newland 0:3

78e minuut.
Cavalluzzi rent richting de bal. Kurlej verovert de bal door een tackle van achteren. Beverina rent richting de bal. Kurlej verovert de bal door een tackle van achteren. Kurlej schiet op doel. Racanati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c. Fi.Lan.Ti 73%, Newland 27%.
F.c. Fi.Lan.Ti - Newland 0:3