Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Xiaomi Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8110
F.C PELEKANS ARTAIKOS
532 otto Tactiek AMYNTIKO SYSTIMA
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.3 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen average


4e minuut.
Oesterheld probeert de bal aan de voet te houden. Benoot kopt de bal weg. Ghezzo rent richting de bal. Ghezzo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Garcés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 1:0

13e minuut.
Lengsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengsfeld geeft een hoge lob. Daar is Kacperzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacperzak haalt uit met een fantastische trap. Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 1:1

15e minuut.
Simonyi geeft een lange en hoge pass. Ardito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardito passt de bal in één keer door. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nappa is nu in balbezit. Nappa draait met de bal, schiet en ... Garcés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Olomuyina de bal onder controle te krijgen. Vürst geeft een hoge lob. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak draait met de bal, schiet en ... Mendoza bokst de bal weg. Neves rent richting de bal. Neves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 1:2

19e minuut.
Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu speelt de bal door. Daar is Olomuyina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacperzak onderschept slim de pass. Kacperzak schiet op doel. Mendoza bokst de bal weg.

20e minuut.
Bustamante neemt vlug de vrije trap. Oesterheld heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Garcés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 2:2

24e minuut.
Nappa geeft een hoge lob. Nwanu kopt de bal weg. Pyrovolakis heeft problemen om de bal te vangen. Nappa rent richting de bal. Nappa haalt uit met een fantastische trap. Garcés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benoot heeft problemen om de bal te vangen. Nappa verovert de bal door een tackle van achteren. Nappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 3:2

28e minuut.
Nappa is nu in balbezit. Nappa probeert naar een medespeler te passen. Ghezzo met een sublieme pass. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Garcés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lengsfeld passt de bal zonder na te denken. Neves is nu in balbezit. Lahnichi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lengsfeld wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mendoza trapt de bal weg. Nappa kopt de bal weg. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 4:2

32e minuut.
Vürst passt de bal in één keer door. Kacperzak is nu in balbezit. Ghezzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kacperzak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kacperzak kan niet meer verder spelen. Kocurek komt het veld opgelopen. Lengsfeld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mendoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neves rent richting de bal. Neves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 4:3

34e minuut.
Nwanu geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu rent richting de bal. Nwanu begaat een overtreding. Nwanu krijgt een gele kaart. Ţicleanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nappa wilt de vrije trap nemen. Balbi probeert de bal aan de voet te houden. Ghezzo rent richting de bal. Ghezzo geeft een hoge lob. Garcés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu met een sublieme pass. Pyrovolakis heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyrovolakis is nu in balbezit. Nappa verovert de bal door een tackle van achteren. Nappa draait met de bal, schiet en ... Garcés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Balbi speelt de bal door. Benoot rent richting de bal. Benoot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nappa de bal. Nappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PELEKANS 42%, ARTAIKOS 58%.
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 5:3

47e minuut.
Lengsfeld probeert de bal met de borst te controleren. Ardito is nu in balbezit. Ardito speelt de bal door. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 6:3

51e minuut.
Ghezzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oesterheld de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Garcés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 7:3

52e minuut.
Neves speelt de bal door. Bustamante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ardito kopt de bal weg. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu schiet op doel. Garcés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 8:3

53e minuut.
Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa geeft de bal voor. Ardito kopt de bal weg. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ardito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardito met een sublieme pass. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 9:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahecha komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lengsfeld is nu in balbezit. Lengsfeld passt de bal in één keer door. Kocurek rent richting de bal. Kocurek schiet op doel. Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 9:4

70e minuut.
Benoot is nu in balbezit. Olomuyina onderschept slim de pass. Olomuyina speelt de bal door. Ghezzo is nu in balbezit. Ghezzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nurakhmetov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu onderschept slim de pass. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Garcés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Neves is nu in balbezit. Neves schiet op doel. Di Muniro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lengsfeld geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kocurek stond buitenspel. Makrodimitris komt het veld opgelopen. Di Muniro neemt vlug de vrije trap. Daar is Nwanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nappa rent richting de bal. Nappa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Raicu geeft de bal voor. Inworp. Vürst met een snelle inworp. Balbi is nu in balbezit. Balbi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lengsfeld rent richting de bal. Lengsfeld passt de bal zonder na te denken. Kocurek rent richting de bal. Kocurek draait met de bal, schiet en ... Mendoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 9:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PELEKANS 37%, ARTAIKOS 63%.
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 9:5