Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: nonmollemo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2889
nonmollemo Maggie “Q”
442class Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
25.3 gemiddelde waardering 44.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Mattiucci rent richting de bal. Sané probeert naar een medespeler te passen. Esajas is nu in balbezit. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spee rent richting de bal. Spee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Sané geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coralli de bal. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:1

8e minuut.
Coralli geeft de bal voor. Klamczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt De Nunzio de bal. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Spee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft een hoge lob. Esajas maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorzenone bokst de bal weg.

13e minuut.
Coralli geeft de bal voor. Klamczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Statu de bal. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide schiet op doel. Zorzenone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Esajas rent richting de bal. Esajas speelt de bal door. Muide rent richting de bal. Muide haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:2

25e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané probeert naar een medespeler te passen. Esajas is nu in balbezit. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tansini onderschept slim de pass. Tansini probeert naar een medespeler te passen. Fabiano met een sublieme pass. Peveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sané rent richting de bal. Sané passt de bal in één keer door. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ... Zorzenone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:3

36e minuut.
Klungelig pakt Esajas de bal. Coralli verovert de bal door een tackle van achteren. Muide maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muide naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński passt de bal in één keer door. Spee is nu in balbezit. Spee geeft de bal voor. Statu kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas passt de bal in één keer door. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster met een sublieme pass. Spee is nu in balbezit. Spee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 62%, Maggie “Q” 38%.
nonmollemo - Maggie “Q” 0:4

51e minuut.
De Nunzio met een harde bal richting middenveld. Klamczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Coralli de bal. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zorzenone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Esajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Statu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:5

52e minuut.
Collacchioni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klamczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spee is nu in balbezit. Spee geeft een hoge lob. Zorzenone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esajas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:6

53e minuut.
D’Alessandria rent richting de bal. D’Alessandria passt de bal in één keer door. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Spee is nu in balbezit. Spee geeft een lange en hoge pass. Esajas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Statu de bal. Statu probeert naar een medespeler te passen. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:7

57e minuut.
Esajas passt de bal met de wreef. Damme probeert naar een medespeler te passen. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coralli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Spee rent richting de bal. Spee geeft de bal voor. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas geeft een lange en hoge pass. Statu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:8

62e minuut.
Esajas speelt de bal door. Statu heeft problemen om de bal te vangen. Statu passt de bal in één keer door. Spee is nu in balbezit. Spee geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Esajas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:9

72e minuut.
Spee geeft een lange en hoge pass. Esajas rent richting de bal. Coralli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esajas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Maggie “Q” 0:10

74e minuut.
Tansini rent richting de bal. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané geeft de bal voor. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Spee rent richting de bal. Spee passt de bal met de wreef. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński speelt de bal door. Spee rent richting de bal. Spee geeft een lange en hoge pass. Esajas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Coralli rent richting de bal. Esajas verovert de bal door een tackle van achteren. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Zorzenone bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mattiucci met een harde bal richting middenveld. Sionis kopt de bal weg. Sáenz met een sublieme pass. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sané met een sublieme pass. Esajas rent richting de bal. Esajas passt de bal in één keer door. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mattiucci met een snelle inworp. Daar is D’Alessandria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster is nu in balbezit. D’Alessandria onderschept slim de pass. D’Alessandria geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 77%, Maggie “Q” 23%.
nonmollemo - Maggie “Q” 0:10