Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 00:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Oriol-Tort
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13345
Masia-Cubana Kalocsai FC
5-2-1L-2A Tactiek Pilfer 433_Mirr
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
50.3 gemiddelde waardering 61.4
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


21e minuut.
Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu is nu in balbezit. Hercegfalvi onderschept slim de pass. Hercegfalvi geeft een hoge lob. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen. Brown bokst de bal weg.

26e minuut.
Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almeida. Dávid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buciński met een snel genomen vrije trap. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dávid rent richting de bal. Bigot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dávid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávid neemt de penalty, wat een uithaal! Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Iliescu de bal. Hercegfalvi is nu in balbezit. Hercegfalvi geeft een hoge lob. Dávid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:2

39e minuut.
Buciński geeft de bal voor. Dávid kopt de bal weg. Iliescu rent richting de bal. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Esclusa de bal. Idaszak rent richting de bal. Idaszak passt de bal zonder na te denken. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hercegfalvi kopt de bal weg. Dávid is nu in balbezit. Dávid passt de bal zonder na te denken. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 61%, Kalocsai FC 39%.
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:3

52e minuut.
Muriel met een sublieme pass. Cristea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chvástal. Chvástal krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ellis rent richting de bal. Ellis geeft de bal voor. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ... Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:4

59e minuut.
Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:5

66e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hercegfalvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idaszak rent richting de bal. Idaszak geeft de bal voor. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:6

71e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Dávid onderschept slim de pass. Bigot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dávid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávid neemt de penalty, wat een uithaal! Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

73e minuut.
Tomborowski kopt de bal weg. Iliescu rent richting de bal. Iliescu passt de bal met de wreef. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ... Brown bokst de bal weg.

79e minuut.
Tomborowski is nu in balbezit. Bigot onderschept slim de pass. Dávid onderschept slim de pass. Dávid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:7

81e minuut.
Buciński geeft de bal voor. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliescu is nu in balbezit. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Almeida onderschept slim de pass. Hercegfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Dávid is nu in balbezit. Dávid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 51%, Kalocsai FC 49%.
Masia-Cubana - Kalocsai FC 0:7