Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Warrior Ladies Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3960
Warrior Ladies Griffin Dark
343 Tactiek Oesi moesi L
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 42.3
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


6e minuut.
Deprince is nu in balbezit. Deprince passt de bal zonder na te denken. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Stevens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevens passt de bal met de wreef. Parsons is nu in balbezit. Grouwet verovert de bal door een tackle van achteren. Grouwet schiet op doel. Prodálek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Mees met een sublieme pass. Pfaff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corredoira. Corredoira krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Brecska met een sublieme pass. Inworp. Stevens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smits rent richting de bal. Smits geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Smits is nu in balbezit. Corredoira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smits. Corredoira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Corredoira kan niet meer verder spelen. Tywczyński komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Deprince is nu in balbezit. Vliegher verovert de bal door een tackle van achteren. Vliegher passt de bal zonder na te denken. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Deprince passt de bal in één keer door. Parsons is nu in balbezit. Parsons geeft de bal voor. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap. Winter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Newton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verheyen komt het veld opgelopen.

36e minuut.
van Loo geeft een hoge lob. Parsons rent richting de bal. Grouwet verovert de bal door een tackle van achteren. Grouwet schiet op doel. Prodálek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Griffin Dark 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 60%, Griffin Dark 40%.
Warrior Ladies - Griffin Dark 1:0

49e minuut.
Kékesi heeft problemen om de bal te vangen. Kékesi geeft een hoge lob. Vliegher is nu in balbezit. Santander rent richting de bal. Santander haalt uit met een fantastische trap. Winter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Brecska onderschept slim de pass. Brecska geeft een lange en hoge pass. Santander rent richting de bal. Santander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warrior Ladies - Griffin Dark 1:1

66e minuut.
Verheyen is nu in balbezit. Verheyen probeert naar een medespeler te passen. Smits is nu in balbezit. Smits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Griffin Dark 2:1

71e minuut.
Ivanets geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stevens met een snelle inworp. Deprince is nu in balbezit. Deprince geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mees is nu in balbezit. Vliegher onderschept slim de pass. Vliegher met een sublieme pass. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vliegher passt de bal zonder na te denken. Daar is Santander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vliegher is nu in balbezit. Santander is nu in balbezit. Santander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vliegher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orabona komt het veld opgelopen. Stevens met een snelle inworp. Smits geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aktürk probeert naar een medespeler te passen. van Loo heeft problemen om de bal te vangen. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warrior Ladies - Griffin Dark 2:2

82e minuut.
Tack komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Smits probeert naar een medespeler te passen. Pfaff rent richting de bal. Pfaff geeft de bal voor. Grouwet maakt een snoekduik en kopt de bal. Prodálek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Griffin Dark 3:2

87e minuut.
Kékesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kékesi de bal. Hooteghem is nu in balbezit. Kékesi onderschept slim de pass. Kékesi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 57%, Griffin Dark 43%.
Warrior Ladies - Griffin Dark 3:2