Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Katino Amaranto Alcolico
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13173
Divino Codino F.C Reginna
B.L.U.H.F. Tactiek Miccio noob
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen average


1e minuut.
Sparbier probeert naar een medespeler te passen. Giatrakos is nu in balbezit. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brandovardi probeert naar een medespeler te passen. Manassero kopt de bal weg. Sparbier rent richting de bal. Sparbier draait met de bal, schiet en ... Brandovardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - F.C Reginna 1:0

4e minuut.
Frediani is nu in balbezit. Bergara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frediani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergara met een sublieme pass. Frediani zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Manassero bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli verovert de bal door een tackle van achteren. Favalli speelt de bal door. Del Mazza rent richting de bal. Del Mazza geeft de bal voor. Hristu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frediani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Divino Codino - F.C Reginna 1:1

24e minuut.
Favalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manassero speelt de bal door. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel. Brandovardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - F.C Reginna 2:1

26e minuut.
Rivetti onderschept slim de pass. Paciulli is nu in balbezit. Sparbier onderschept slim de pass. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - F.C Reginna 3:1

28e minuut.
D’Amore rent richting de bal. D’Amore geeft een hoge lob. Giatrakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giatrakos haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Giatrakos de bal. Giatrakos passt de bal in één keer door. Derrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrer geeft een hoge lob. Giatrakos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino Codino 39%, F.C Reginna 61%.
Divino Codino - F.C Reginna 3:1

55e minuut.
Favalli probeert naar een medespeler te passen. Del Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Mazza passt de bal zonder na te denken. Frediani is nu in balbezit. Frediani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Brontini geeft een lange en hoge pass. Manassero is nu in balbezit. Manassero geeft een lange en hoge pass. Giatrakos rent richting de bal. Giatrakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giatrakos is nu in balbezit. Giatrakos schiet op doel. Brandovardi bokst de bal weg.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sparbier stond buitenspel. Rivetti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Frediani is nu in balbezit. Cassai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Derrer geeft de bal voor. Rivetti kopt de bal weg. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino Codino 44%, F.C Reginna 56%.
Divino Codino - F.C Reginna 3:1