Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompania Chemiczna Fulham FC
Ostatni Grosz Tactiek Corner
51% Balbezit 49%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 26.8
solid Schieten poor
good Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Kamal met een sublieme pass. Tutka is nu in balbezit. Tutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 1:0

4e minuut.
Mujushi met een snelle inworp. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal met een sublieme pass. Tutka heeft problemen om de bal te vangen. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Lampard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 2:0

6e minuut.
Connolly verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal onderschept slim de pass. Catinca met een sublieme pass. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal in één keer door. Tutka rent richting de bal. Tutka schiet op doel. Lampard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Rózgiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak passt de bal in één keer door. Tutka is nu in balbezit. Tutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 3:0

19e minuut.
Richardson geeft de bal voor. Tutka heeft problemen om de bal te vangen. Kamal is nu in balbezit. Kamal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 4:0

20e minuut.
Golak rent richting de bal. Connolly rent richting de bal. Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 5:0

24e minuut.
Richardson kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mujushi met een snelle inworp. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap. Lampard bokst de bal weg. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Lampard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Wyciszkiewicz met een sublieme pass. Copos is nu in balbezit. Copos geeft een lange en hoge pass. Tutka is nu in balbezit. Tutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 6:0

28e minuut.
Golak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mihályi ... Strafschop! Golak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihályi probeert naar een medespeler te passen. Kamal kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 7:0

29e minuut.
Kamal met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal met de wreef. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak probeert naar een medespeler te passen. Tutka rent richting de bal. Tutka draait met de bal, schiet en ... Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 8:0

33e minuut.
Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mujushi zal de hoekschop nemen. Tutka springt en kopt de bal. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tutka is nu in balbezit. Tutka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 9:0

37e minuut.
Rózgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal is nu in balbezit. Kamal met een sublieme pass. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ciepichał passt de bal zonder na te denken. Golak rent richting de bal. Golak passt de bal zonder na te denken. Tutka rent richting de bal. Tutka draait met de bal, schiet en ... Lampard bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tutka rent richting de bal. Connolly verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kamal krijgt een gele kaart. Connolly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyciszkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Golak passt de bal in één keer door. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel. Lampard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 10:0

44e minuut.
Mujushi met de inworp. Kamal is nu in balbezit. Kamal speelt de bal door. Tutka rent richting de bal. Tutka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 11:0

45e minuut.
Pelicano komt het veld opgelopen. Tallus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompania Chemiczna 15%, Fulham FC 85%.
Kompania Chemiczna - Fulham FC 11:0

52e minuut.
Wyciszkiewicz rent richting de bal. Kamal onderschept slim de pass. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. Lampard bokst de bal weg. Tutka is nu in balbezit. Tutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 12:0

53e minuut.
Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel. Lampard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Kamal speelt de bal door. Tutka rent richting de bal. Tutka draait met de bal, schiet en ... Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 13:0

62e minuut.
Catinca rent richting de bal. Tutka probeert naar een medespeler te passen. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap. Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 14:0

66e minuut.
Mujushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujushi passt de bal met de wreef. Kamal speelt de bal door. Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Copos begaat een overtreding. Kamal raakt geblesseerd tijdens het duel. Mujushi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tutka is nu in balbezit. Tutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 15:0

70e minuut.
Pelicano geeft een hoge lob. Catinca met een sublieme pass. Tutka is nu in balbezit. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Lampard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Golak passt de bal met de wreef. Lampard met een sublieme pass. Connolly kopt de bal weg. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Rząsa de bal. Rózgiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyciszkiewicz. Wyciszkiewicz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mujushi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golak rent richting de bal. Golak probeert naar een medespeler te passen. Tutka is nu in balbezit. Tutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 16:0

90e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Chachuła geeft een hoge lob. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ... Lampard bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompania Chemiczna 19%, Fulham FC 81%.
Kompania Chemiczna - Fulham FC 16:0