Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: sintrim-team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3312
sintrim-team SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
enosis 21 Tactiek κοκ
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 38.3
solide Schieten solide
solide Passen redelijk
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Piwko met een snelle inworp. Noher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosznowiecki. Rosznowiecki krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Keramaris is nu in balbezit. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki geeft de bal voor. Kwasigroch maakt een snoekduik en kopt de bal. Paraskevopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ozimkowski is nu in balbezit. Keramaris is nu in balbezit. Ozimkowski onderschept slim de pass. Ozimkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kantounis de bal. Paraskevopoulos bokst de bal weg. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 52%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 48%.
sintrim-team - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

47e minuut.
Bougaidis probeert de bal aan de voet te houden. Rosznowiecki met een sublieme pass. Huy Thành rent richting de bal. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dorrian kan de bal niet met de borst controleren. Piwko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siebold de bal. Lažeta rent richting de bal. Lažeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lăcustă kopt de bal weg. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch passt de bal in één keer door. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dixon rent richting de bal. Dixon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bougaidis met de inworp. Piwko geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Tutić met een sublieme pass. Kwasigroch rent richting de bal. Keramaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch onderschept slim de pass. Kwasigroch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paraskevopoulos trapt de bal weg. Bougaidis probeert naar een medespeler te passen. Noher is nu in balbezit. Noher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dorrian passt de bal zonder na te denken. Keramaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski begaat een overtreding. Ozimkowski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Piwko geeft de bal voor. Lažeta kopt de bal weg. Klungelig pakt Chevereşan de bal. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher haalt uit met een fantastische trap. Tutić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Dorrian onderschept slim de pass. Dorrian speelt de bal door. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Paraskevopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:2

88e minuut.
Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch probeert naar een medespeler te passen. Kantounis is nu in balbezit. Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 45%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 55%.
sintrim-team - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:2