Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 01:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kame House
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9633
Super Deportivo Balboa albut
SSJG 2 BLUE Tactiek 523
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 28.6
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Uribe kopt de bal weg. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een lange en hoge pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mihułka geeft een lange en hoge pass. Ben Haim kopt de bal weg. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 1:0

9e minuut.
Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera geeft een hoge lob. Uribe onderschept slim de pass. Ardelean rent richting de bal. Ardelean probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihułka neemt de hoekschop. Ben Haim krijgt zijn hoofd ertegen. Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Castilla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihułka met de inworp. Rivera geeft de bal voor. Roberts maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 2:0

13e minuut.
Rivera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mihułka de bal. Mihułka probeert naar een medespeler te passen. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Frezzolino geeft een lange en hoge pass. Ben Haim kopt de bal weg. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 3:0

17e minuut.
Mihułka speelt de bal door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera passt de bal met de wreef. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Coggins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Losio kopt de bal weg. Inworp. Mihułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Daar is Blakeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Blakeman ... Strafschop! Blakeman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ardelean raakt geblesseerd tijdens het duel. Ben Haim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 4:0

31e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bronner de bal onder controle te krijgen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Coggins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roberts rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ben Haim krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 5:0

34e minuut.
Mihułka met een sublieme pass. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 6:0

41e minuut.
Peña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera geeft de bal voor. Ardelean rent richting de bal. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 7:0

42e minuut.
Losio met een sublieme pass. Kojak is nu in balbezit. Ardelean rent richting de bal. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 8:0

45e minuut.
Ben Haim is nu in balbezit. Roberts is nu in balbezit. Roberts met een sublieme pass. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Coral komt het veld opgelopen. Armuelles komt het veld opgelopen. Gordón komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 17%, albut 83%.
Super Deportivo Balboa - albut 8:0

46e minuut.
Coral geeft een lange en hoge pass. Castilla heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean met een sublieme pass. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Williams zal de hoekschop nemen. Gordón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal met de wreef. Daar is Gordón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón draait met de bal, schiet en ... Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 9:0

50e minuut.
Mihułka geeft een lange en hoge pass. Williams kopt de bal weg. Gordón rent richting de bal. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 10:0

51e minuut.
Jiménez De León komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mills verovert de bal door een tackle van achteren. Mills geeft de bal voor. Coral is nu in balbezit. Coral geeft een lange en hoge pass. Williams kopt de bal weg. Coggins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Williams speelt de bal door. Armuelles met een sublieme pass. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón schiet op doel. Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 11:0

57e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams passt de bal zonder na te denken. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ... Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 12:0

58e minuut.
Castilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilla geeft een lange en hoge pass. Armuelles geeft een hoge lob. Gordón krijgt zijn hoofd ertegen. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 13:0

59e minuut.
Armuelles rent richting de bal. Armuelles met een sublieme pass. Castilla verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Coggins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coral geeft de bal voor. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 14:0

62e minuut.
Losio probeert naar een medespeler te passen. Kojak heeft problemen om de bal te vangen. Gordón onderschept slim de pass. Gordón schiet op doel. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 15:0

64e minuut.
Coggins speelt de bal door. Bronner kopt de bal weg. Gordón rent richting de bal. Gordón heeft problemen om de bal te vangen. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 16:0

66e minuut.
Coral heeft problemen om de bal te vangen. Coral speelt de bal door. Mihułka met een sublieme pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 17:0

69e minuut.
Mihułka passt de bal zonder na te denken. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Castilla is nu in balbezit. Gordón onderschept slim de pass. Gordón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 18:0

70e minuut.
Ardelean passt de bal met de wreef. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles met een sublieme pass. Gordón is nu in balbezit. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Coggins trapt de bal weg. Coral kopt de bal weg. Gordón controleert de bal met de borst. Gordón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 19:0

73e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams speelt de bal door. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón draait met de bal, schiet en ... Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 20:0

74e minuut.
Armuelles verovert de bal door een tackle van achteren. Armuelles speelt de bal door. Williams met een sublieme pass. Gordón is nu in balbezit. Gordón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 21:0

77e minuut.
Gordón heeft problemen om de bal te vangen. Gordón passt de bal zonder na te denken. Armuelles rent richting de bal. Armuelles schiet op doel. Coggins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 22:0

78e minuut.
Losio met een sublieme pass. Kojak heeft problemen om de bal te vangen. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 23:0

80e minuut.
Williams speelt de bal door. Armuelles heeft problemen om de bal te vangen. Armuelles geeft een hoge lob. Daar is Gordón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 24:0

82e minuut.
Williams met een sublieme pass. Mihułka met een sublieme pass. Ardelean rent richting de bal. Gordón is nu in balbezit. Gordón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 25:0

84e minuut.
Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral geeft de bal voor. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel. Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 26:0

85e minuut.
Williams met een snelle inworp. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles passt de bal in één keer door. Gordón rent richting de bal. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Williams speelt de bal door. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral geeft de bal voor. Daar is Gordón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 27:0

88e minuut.
Armuelles is nu in balbezit. Williams speelt de bal door. Gordón heeft problemen om de bal te vangen. Gordón draait met de bal, schiet en ... Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 28:0

90e minuut.
Gordón kopt de bal weg. Ardelean is nu in balbezit. Castilla onderschept slim de pass. Mihułka rent richting de bal. Mihułka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gordón heeft problemen om de bal te vangen. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - albut 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 10%, albut 90%.
Super Deportivo Balboa - albut 29:0