Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria Hrvatska
HrvatskaATT Tactiek fritula
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
77.6 gemiddelde waardering 78.8
incredible Schieten formidable
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


16e minuut.
Lyubomirov onderschept slim de pass. Lyubomirov speelt de bal door. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rizov heeft problemen om de bal te vangen. Sladoje onderschept slim de pass. Iochev rent richting de bal. Iochev draait met de bal, schiet en ... Švorinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Hrvatska 1:0

25e minuut.
Rizov onderschept slim de pass. Rizov probeert naar een medespeler te passen. Hristolov met een sublieme pass. Petlarov rent richting de bal. Petlarov schiet op doel. Švorinić bokst de bal weg.

26e minuut.
Vukajlović geeft een lange en hoge pass. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov geeft een hoge lob. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev draait met de bal, schiet en ... Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Deak is nu in balbezit. Nacev onderschept slim de pass. Šofranac is nu in balbezit. Šofranac haalt uit met een fantastische trap. Parishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria - Hrvatska 1:1

37e minuut.
Vukajlović onderschept slim de pass. Vukajlović passt de bal met de wreef. Medin speelt de bal door. Badrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Perko onderschept slim de pass. Perko geeft een lange en hoge pass. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap. Parishev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Hrvatska 1:2

45e minuut.
Kodzhabashev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria 53%, Hrvatska 47%.
Bulgaria - Hrvatska 1:2

66e minuut.
Kaćera geeft een hoge lob. Rizov kopt de bal weg. Geranski is nu in balbezit. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak schiet op doel. Parishev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Deak onderschept slim de pass. Nacev geeft een lange en hoge pass. Vukajlović onderschept slim de pass. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov schiet op doel. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kodzhabashev rent richting de bal. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria - Hrvatska 2:2

72e minuut.
Fajfer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medin. Kodzhabashev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šparica komt het veld opgelopen. Popov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rizov rent richting de bal. Šparica verovert de bal door een tackle van achteren. Šparica passt de bal in één keer door. Kotur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kodzhabashev kopt de bal weg. Iochev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sladoje. Sladoje krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Geranski verovert de bal door een tackle van achteren. Geranski geeft een lange en hoge pass. Petlarov is nu in balbezit. Petlarov haalt uit met een fantastische trap. Švorinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Perko passt de bal in één keer door. Šparica rent richting de bal. Šparica passt de bal in één keer door. Fajfer is nu in balbezit. Fajfer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria 46%, Hrvatska 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bulgaria - Hrvatska 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Geranski geeft de bal voor. Daar is Kocman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodzhabashev onderschept slim de pass. Kodzhabashev draait met de bal, schiet en ... Švorinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Hrvatska 3:2

101e minuut.
Fajfer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rangelov neemt vlug de vrije trap. Iochev rent richting de bal. Iochev geeft een lange en hoge pass. Kodzhabashev springt en kopt de bal. Švorinić bokst de bal weg.

105e minuut.
Popov speelt de bal door. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev geeft de bal voor. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov schiet op doel. Švorinić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria 38%, Hrvatska 62%.
Bulgaria - Hrvatska 3:2

107e minuut.
Šparica passt de bal zonder na te denken. Kotur rent richting de bal. Kotur passt de bal zonder na te denken. Badrić is nu in balbezit. Badrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria - Hrvatska 3:3

109e minuut.
Medin probeert naar een medespeler te passen. Badrić rent richting de bal. Lyubomirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyubomirov krijgt een gele kaart.

118e minuut.
Badrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrić geeft de bal voor. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajfer rent richting de bal. Fajfer schiet op doel. Parishev bokst de bal weg.

120e minuut.
Badrić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Spirov komt het veld opgelopen. Yanev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria 59%, Hrvatska 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bulgaria - Hrvatska 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fajfer neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Iochev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Švorinić bokst de bal weg.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kotur neemt zijn aanloop.
---
Petlarov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Badrić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Hrvatska 3:4
---
Kodzhabashev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Perko neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Spirov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Šparica neemt zijn aanloop. Parishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria - Hrvatska 3:5
---