Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Türkiye Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15683
Türkiye België
Haya Tactiek Poging 3
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
83.1 gemiddelde waardering 81.6
outstanding Schieten outstanding
brilliant Passen incredible
magical Verdedigen magical


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Mavi de bal onder controle te krijgen. Tüzün is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van de Vyver. Van de Vyver krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Vervaet onderschept slim de pass. Vervaet passt de bal met de wreef. Van Eenoo speelt de bal door. Francq rent richting de bal. Francq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Yiğitsoy geeft een hoge lob. Uztunç kan de bal niet met de borst controleren. Van de Vyver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uztunç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mavi komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een hoge lob. Bircan springt en kopt de bal. Lamelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - België 1:0

26e minuut.
Tüzün is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tüzün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bircan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - België 2:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen. Lamelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vervaet passt de bal met de wreef. Francq rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solel. Solel krijgt een gele kaart. Francq is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dusenne komt bij de bal en schiet. Sürek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Francq is nu in balbezit. Francq draait met de bal, schiet en ... Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Badem heeft problemen om de bal te vangen. Dusenne is nu in balbezit. Badem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 58%, België 42%.
Türkiye - België 2:0

55e minuut.
Inworp. Devtek komt het veld opgelopen. İsabeyli komt het veld opgelopen. Kuzucu komt het veld opgelopen. Özdemir komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Üçok geeft een hoge lob. Devtek probeert de bal met de borst te controleren. Dupuis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dupuis krijgt een gele kaart. Devtek raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupuis geeft de bal voor. Mavi met een snel genomen vrije trap. Kuzucu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bağ geeft een hoge lob. Devtek is nu in balbezit. Kuzucu rent richting de bal. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Devtek haalt uit met een fantastische trap. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Hauwaert komt het veld opgelopen. Thys komt het veld opgelopen. Mavi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özdemir geeft de bal voor. Devtek krijgt zijn hoofd ertegen. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Tuerlinckx geeft de bal voor. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys is nu in balbezit. Thys schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy passt de bal met de wreef. Özdemir is nu in balbezit. Özdemir geeft een lange en hoge pass. Devtek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Vandebroek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Thys stond buitenspel. Üçok neemt vlug de vrije trap. Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft de bal voor. Devtek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vervaet kopt de bal weg. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert passt de bal zonder na te denken. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 45%, België 55%.
Türkiye - België 2:0