Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Farciarska Arena Roku
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5775
Farciarze Roku Korona Deaf
obrona Czestocho Tactiek Deaf 433
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Wolik is nu in balbezit. Liszka rent richting de bal. Liszka passt de bal in één keer door. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Celentani passt de bal met de wreef. Przybylski heeft problemen om de bal te vangen. Zăncescu begaat een overtreding. Zăncescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Latoszek met een sublieme pass. Høgås is nu in balbezit. Høgås passt de bal zonder na te denken. Rytel is nu in balbezit. Rytel haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zapiec is nu in balbezit. Zapiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Korona Deaf 1:0

19e minuut.
Fydrych probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zăncescu neemt de hoekschop. Zapiec springt en kopt de bal. Ciocoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Rytel de bal. Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liszka. Liszka krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Høgås met een snelle inworp. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk rent richting de bal. Rytel onderschept slim de pass. Rytel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 48%, Korona Deaf 52%.
Farciarze Roku - Korona Deaf 1:0

47e minuut.
Liszka met een sublieme pass. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski passt de bal in één keer door. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Wichniarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Wielgo kopt de bal weg. Castedo heeft problemen om de bal te vangen. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa draait met de bal, schiet en ... Wichniarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Farciarze Roku - Korona Deaf 1:1

57e minuut.
Terra geeft de bal voor. Wielgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Claise de bal. Llosa is nu in balbezit. Llosa draait met de bal, schiet en ... Wichniarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Høgås passt de bal in één keer door. Terra verovert de bal door een tackle van achteren. Fydrych rent richting de bal. Zapiec onderschept slim de pass. Zapiec haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Wolik passt de bal in één keer door. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa passt de bal in één keer door. Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås geeft een lange en hoge pass. Ciocoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Smaczny speelt de bal door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo passt de bal in één keer door. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Korona Deaf 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 58%, Korona Deaf 42%.
Farciarze Roku - Korona Deaf 1:2