Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 08:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Việt Nam
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8550
Việt Nam Īrān
4-3-1-2-L4(2) Tactiek 5212
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
81 gemiddelde waardering 65.7
brilliant Schieten very good
brilliant Passen very good
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Kazemi kopt de bal weg. Dương Khánh speelt de bal door. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc geeft de bal voor. Daar is Mumtazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Quang Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðạt passt de bal met de wreef. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc geeft een hoge lob. Tuấn Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Như Khang passt de bal in één keer door. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc speelt de bal door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Hoàng Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Thành passt de bal in één keer door. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft de bal voor. Hoàng Thành springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khamenei bokst de bal weg.

16e minuut.
Inworp. Shirazi met een snelle inworp. Benhalima rent richting de bal. Benhalima geeft een lange en hoge pass. Zitoumi springt en kopt de bal. Bùi Dương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Īrān 0:1

18e minuut.
Như Khang met een sublieme pass. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc met een sublieme pass. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Việt Nam - Īrān 1:1

21e minuut.
Việt Bắc passt de bal zonder na te denken. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long passt de bal met de wreef. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mạnh Hùng geeft de bal voor. Qasem Ibn-Faisal kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Thành rent richting de bal. Tuấn Long rent richting de bal. Tuấn Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Quang Ðạt onderschept slim de pass. Quang Ðạt passt de bal zonder na te denken. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft een hoge lob. Tuấn Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Tuấn Long passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hoàng Hiếu de bal. Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Quang Ðạt geeft de bal voor. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Long raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tuấn Long neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Như Khang geeft een lange en hoge pass. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long draait met de bal, schiet en ... Khamenei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Như Khang rent richting de bal. Như Khang passt de bal in één keer door. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft de bal voor. Hoàng Thành springt en kopt de bal. Khamenei bokst de bal weg. Ariffadillah rent richting de bal. Mumtazi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Hiếu zal de hoekschop nemen. Hoàng Thành springt en kopt de bal. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuấn Long is nu in balbezit. Mumtazi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Īrān 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 30%, Īrān 70%.
Việt Nam - Īrān 2:1

48e minuut.
Mumtazi geeft een hoge lob. Dương Khánh kopt de bal weg. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mumtazi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Việt Bắc neemt de hoekschop. Hoàng Thành springt en kopt de bal. Khamenei bokst de bal weg.

53e minuut.
Như Khang met een sublieme pass. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashazadeh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pashazadeh krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nam Việt komt het veld opgelopen. Như Khang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft een hoge lob. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal. Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Īrān 3:1

59e minuut.
Minh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quốc geeft een hoge lob. Qasem Ibn-Faisal probeert de bal met de borst te controleren. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mai Trần komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ariffadillah onderschept slim de pass. Ariffadillah passt de bal in één keer door. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang geeft een hoge lob. Nam Việt krijgt zijn hoofd ertegen. Khamenei bokst de bal weg.

75e minuut.
Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Như Khang passt de bal zonder na te denken. Nam Việt rent richting de bal. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Phương komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mai Trần kopt de bal weg. Như Khang geeft een lange en hoge pass. Nam Việt kopt de bal weg. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili passt de bal met de wreef. Như Khang probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Khamenei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 23%, Īrān 77%.
Việt Nam - Īrān 3:1