Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador Jamaica
Dominio mais Tactiek Bob Marley
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
75.1 gemiddelde waardering 71.8
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Portillo geeft een hoge lob. Inworp. Butler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Stewart maakt een snoekduik en kopt de bal. Rabí bokst de bal weg. Umanzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Pimentel speelt de bal door. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. Fuller kopt de bal weg. Stewart rent richting de bal. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Rabí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rabí met een sublieme pass. Pimentel kopt de bal weg. Phillips rent richting de bal. Véliz onderschept slim de pass. Véliz schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Phillips onderschept slim de pass. Phillips speelt de bal door. Whittaker geeft een hoge lob. Stewart rent richting de bal. Stewart schiet op doel. Rabí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pimentel geeft de bal voor. Saca rent richting de bal. Gayle begaat een overtreding. Gayle krijgt een gele kaart. Saca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aguilera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Véliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pimentel geeft de bal voor. Saca maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Phillips rent richting de bal. Phillips geeft de bal voor. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een hoge lob. Stewart maakt een snoekduik en kopt de bal. Rabí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rabí trapt de bal weg. Whittaker controleert de bal met de borst. García speelt de bal door. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Véliz rent richting de bal. Saca rent richting de bal. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca rent richting de bal. Saca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rabí trapt de bal weg van het doel. Simpson kopt de bal weg. Butler is nu in balbezit. Butler geeft de bal voor. Stewart krijgt zijn hoofd ertegen. Rabí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Simpson controleert de bal met de borst. Simpson passt de bal zonder na te denken. Fuller rent richting de bal. Fuller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 54%, Jamaica 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Salvador - Jamaica 0:0

48e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Hue verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García zal de hoekschop nemen. Véliz springt en kopt de bal. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
García is nu in balbezit. Phillips onderschept slim de pass. Phillips geeft een hoge lob. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - Jamaica 0:1

52e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue passt de bal zonder na te denken. García speelt de bal door. Saca is nu in balbezit. Saca haalt uit met een fantastische trap. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stewart controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Whitmore komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Saca is nu in balbezit. Saca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Whittaker speelt de bal door. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Chávez geeft een lange en hoge pass. Saca is nu in balbezit. Saca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
García rent richting de bal. García geeft een hoge lob. Saca kopt de bal weg. Véliz is nu in balbezit. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Orellana komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal met de wreef. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Salvador - Jamaica 1:1

80e minuut.
Alcántara komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Valencia komt het veld opgelopen. Whittaker met de inworp. Butler rent richting de bal. Butler geeft een lange en hoge pass. Whitmore springt en kopt de bal. Rabí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel passt de bal met de wreef. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 44%, Jamaica 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Salvador - Jamaica 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

105e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcántara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - Jamaica 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 43%, Jamaica 57%.
El Salvador - Jamaica 2:1

114e minuut.
Portillo probeert naar een medespeler te passen. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - Jamaica 3:1

119e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft een lange en hoge pass. Orellana kopt de bal weg. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Euell bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 42%, Jamaica 58%.
El Salvador - Jamaica 3:1