Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SkiLLer Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5506
SkiLLer Team EIELCC
SkiLL2 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 15
61.5 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten solid
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. İdikut stond buitenspel. Venetsanos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stankiewicz kopt de bal weg. Neculau rent richting de bal. Neculau haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu bokst de bal weg.

13e minuut.
Sztanga verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanga passt de bal in één keer door. Ustić is nu in balbezit. Olaru is nu in balbezit. Olaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. López Molero bereikt de bal nog maar net als eerste. López Molero passt de bal zonder na te denken. Olaru is nu in balbezit. Olaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sztanga met een sublieme pass. Ustić is nu in balbezit. Filipenko onderschept slim de pass. İdikut onderschept slim de pass. İdikut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Vlaicu met de inworp. López Molero is nu in balbezit. López Molero geeft een lange en hoge pass. Ustić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 48%, EIELCC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkiLLer Team - EIELCC 0:0

48e minuut.
Venetsanos verovert de bal door een tackle van achteren. Venetsanos met een sublieme pass. Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz schiet op doel. Hristodorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - EIELCC 1:0

62e minuut.
Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Melinao kopt de bal weg. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau schiet op doel. Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - EIELCC 2:0

72e minuut.
Sztanga rent richting de bal. Sztanga speelt de bal door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru schiet op doel. Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - EIELCC 2:1

83e minuut.
Melinao passt de bal met de wreef. Stankiewicz rent richting de bal. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - EIELCC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 54%, EIELCC 46%.
SkiLLer Team - EIELCC 3:1