Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dinamo87 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5032
Dinamo87 best din banat
442 Tactiek extrema falsa
67% Balbezit 33%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 28.1
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Decuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov passt de bal zonder na te denken. Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Balagan passt de bal in één keer door. Decuş is nu in balbezit. Creţu begaat een overtreding. Creţu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bodzioch passt de bal met de wreef. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski geeft een hoge lob. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 1:0

19e minuut.
Decuş geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Creţu de bal onder controle te krijgen. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 2:0

22e minuut.
Dočkal onderschept slim de pass. Dočkal geeft een lange en hoge pass. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 3:0

25e minuut.
Predeanu is nu in balbezit. Dočkal onderschept slim de pass. Dočkal geeft de bal voor. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 4:0

27e minuut.
Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch passt de bal in één keer door. Barcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Barcikowski schiet op doel. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 5:0

29e minuut.
Dočkal probeert naar een medespeler te passen. Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch geeft een hoge lob. Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zadnipru is nu in balbezit. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 6:0

37e minuut.
Bodzioch probeert naar een medespeler te passen. Decuş probeert naar een medespeler te passen. Zadnipru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnipru schiet op doel. Tanboğa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 7:0

39e minuut.
Vulpescu passt de bal in één keer door. Barcău is nu in balbezit. Barcău passt de bal zonder na te denken. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Licini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gavrilescu met een snelle inworp. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru probeert naar een medespeler te passen. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo87 25%, best din banat 75%.
Dinamo87 - best din banat 7:0

46e minuut.
Daar is Bodzioch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodzioch geeft een hoge lob. Zadnipru heeft problemen om de bal te vangen. Zadnipru haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 8:0

49e minuut.
Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal verovert de bal door een tackle van achteren. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch geeft een hoge lob. Zadnipru rent richting de bal. Zadnipru draait met de bal, schiet en ... Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 9:0

57e minuut.
Sârb komt het veld opgelopen. Cremer komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremer geeft een lange en hoge pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 10:0

62e minuut.
Barcikowski rent richting de bal. Gavrilescu is nu in balbezit. Met opzet legt Cremer zijn tegenspeler op de grond. Cremer krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dočkal speelt de bal door. Cremer is nu in balbezit. Cremer geeft de bal voor. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tanboğa probeert naar een medespeler te passen. Dočkal controleert de bal met de borst. Dočkal probeert naar een medespeler te passen. Cremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tanboğa met een harde bal richting middenveld. Cremer kopt de bal weg. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Angheluţov passt de bal zonder na te denken. Cremer rent richting de bal. Cremer geeft de bal voor. Sârb is nu in balbezit. Sârb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski probeert naar een medespeler te passen. Sârb rent richting de bal. Sârb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mirică probeert naar een medespeler te passen. Angheluţov probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski rent richting de bal. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 11:0

86e minuut.
Vulpescu passt de bal in één keer door. Deligeorgis is nu in balbezit. Deligeorgis probeert naar een medespeler te passen. Barcău is nu in balbezit. Barcău haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

90e minuut.
Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barcikowski de bal. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo87 - best din banat 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo87 25%, best din banat 75%.
Dinamo87 - best din banat 12:0